Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ποια σειρά να δω;



Για να μην το ρίχνουμε συνέχεια στο μπλα μπλα, σου φτιάξαμε ένα διάγραμμα για να αποφασίσεις ποιες από τις καινούριες σειρές της φετινής σεζόν είναι για σένα.


Κωμωδίες, υπερηρωικά, νεο-”Lost”, αστυνομικά, γκανγκστερικά, παραπεταμένες ψυχροπολεμικές cool περιπέτειες, απ’όλα έχουμε και φέτος. Από όλες τις φετινές νέες τηλεοπτικές μαζέψαμε μια ντουζίνα και σε βοηθάμε να αποφασίσεις ποια είναι η πιο ταιριαστή για σένα.
Ακολούθα το διάγραμμα και μετά έλα από κάτω για περισσότερες πληροφορίες.




















~~~

 









“666 Park Avenue”: Νεαρό, φωτογενές ζευγαράκι καταφθάνει στη μεγάλη πόλη και διαμένει σε διαμέρισμα πολυτελούς, αρχοντικού κτιρίου. Το οποίο ανήκει στον Τζον Λοκ από το "Lost", ο οποίος βασικά μαζεύει ψυχές πουλημένες στο διάβολο ή κάτι τέτοιο. Εντάξει, ποιος δε θέλει να βλέπει τον Λοκ να βασανίζει ή/και κοιτάζει απειλητικά κακομοίρηδες, βδομάδα μετά τη βδομάδα;
 








“Arrow”: Υπερηρωικό, κάτι σαν διάδοχος του "Smallville", αλλά λέγεται πως είναι πιο σκοτεινό και πιο σοβαρό, και μια ματιά πάνω στους δύσκολους καιρούς της απόγνωσής μας (ή κάτι τέτοιο). ΟΚ. Ο ήρωας εδώ είναι ο Green Arrow, κάτι πολύ λογικό αν σκεφτείς πόση πέραση έχουν τελευταία οι παντός είδους τοξοβόλοι στο σινεμά.
 







“Beauty & the Beast”: Πλακίτσα.
 








“Ben and Kate”: Ακούγεται εντελώς βαρετό (ένας ανώριμος αδερφός αποφασίζει να συζήσει με την control freak αδερφή του και ο ένας μαθαίνει από τον άλλον, yawn) αλλά άκου μας. Είναι πάρα πολύ γλυκό, οι χαρακτήρες είναι τρομερά συμπαθείς, είναι αστείο, και γενικά θα θες.
 
“Elementary”: Ένας σύγχρονος Σέρλοκ Χολμς στη Νέα Υόρκη, ο Ουώτσον είναι η Lucy Liu, και η όλη ιδέα του ντετέκτιβ που λύνει εγκλήματα χάρη στοπόσο τρομακτικά παρατηρητικός είναι, γίνεται procedural στη λογική των C.SI.
 









“Go On”: Ραδιοφωνικός σπορτκάστερ (ο Matthew Perry από τα "Φιλαράκια") χάνει τη γυναίκα του και μπαίνει σε γκρουπ ψυχολογικής στήριξης για να το αντιμετωπίσει, όπου βρίσκει ένα σωρό κούκου χαρακτήρες. Συναισθηματικό και αστείο, και με μπόλικες αναφορές σε αθλητικούς πρωταγωνιστές.
 








“Guys with Kids”: Τρεις άντρες μεγαλώνουν παιδιά και τα βρίσκουν μπαστούνια.
 









“Last Resort”
 








“The Mindy Project”: Νεαρή γιατρός κάνει καριέρα στη μεγάλη πόλη, παίζουν αισθηματικά, παίζουν αναφορές σε ταινίες και σε τραγούδια (πολλαπλός Bruce Springsteen alert!), παίζουν διάφοροι καλοί guest stars, είναι έξυπνο, ρομαντικό, αστείο. Όχι πως δε το έχουμε ξαναδεί, αλλά είναι ενδιαφέρον.
 








“The Neighbors”: Ό,τι πιο σαχλό και καμμένο. Οικογένεια μετακομίζει στα προάστια και όλη η κοινότητα εκεί είναι εξωγήινοι. Ναι, αυτό. Είτε θα μείνεις παγωμένος και δε θα πιστεύεις τι βλέπεις, είτε θα μείνεις παγωμένος και δε θα πιστεύεις τι βλέπεις και θα γελάς χαζά και δε θα πιστεύεις το ότι όντως γελάς.
 








“The New Normal”: Από τον δημιουργό των "Glee", "Nip/Tuck" και "American Horror Story", μια κωμωδία πάνω σε μια ιδιόμορφη οικογένεια που δημιουργείται όταν μια νεαρή μητέρα χωρίζει και αποφασίζει να γεννήσει το μωρό ενός γκέι ζευγαρίου. Φυσικά, μέσα σε όλα, η μάνα της είναι ο μεγαλύτερος κάφρος που υπάρχει στον κόσμο και δε θα πιστεύεις τις ατάκες που πετάει.
 
“Revolution”: Μια οικογένεια κρατάει στα χέρια της το μέλλον της ανθρωπότητας, καθώς ο ηλεκτρισμός μια μέρα -εντελώς ξαφνικά- χάνεται, και κανείς δεν ξέρει γιατί. Εκτός, ίσως, από αυτούς. Παραγωγή J.J. Abrams.
 








“Vegas”: Ένας σερίφης (Dennis Quaid) κι ένας μαφιόζος (Michael Chiklis) στο Λας Βέγκας των μέσων του περασμένου αιώνα, όταν ο δεύτερος αποφασίζει να μεταφέρει τις δουλειές του στα  χωράφια του πρώτου.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: