Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Βαριέστε εύκολα; Τι σημαίνει στην πραγματικότητα;



Πώς θα καταπολεμήσετε την βαρεμάρα.


Όλοι έχουμε νιώσει, κατά καιρούς, το αίσθημα της βαρεμάρας- και είναι απαίσιο. Αλλά τι ακριβώς σημαίνει;

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του York έκαναν έρευνα με σκοπό να ανακαλύψουν τι σημαίνει στην πραγματικότητα να βαριέσαι- και βρήκαν ότι η βαρεμάρα έχει άμεση σχέση με την προσοχή. Τα αποτελέσματα της έρευνάς τους, τα οποία δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικό περιοδικό, συνοψίζονται σε μερικά σημεία:

1) Επειδή δεν μπορούμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε τι ακριβώς συμβαίνει στον οργανισμό μας εσωτερικά, όπως τον τρόπο που νιώθουμε, ή αυτά που σκεφτόμαστε, αδυνατούμε να ασχοληθούμε με ό,τιδήποτε δεν είναι βαρετό.


2) Τις στιγμές βαρεμάρας, γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε προσοχή


3) Δεν φταίμε οι ίδιοι που δεν μπορούμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας- ο οργανισμός αλλά και οι εξωτερικοί παράγοντες το προκαλούν.

Για να ξαναφέρουμε τον οργανισμό μας στα ίσια του, και επειδή έρευνες έχουν συνδέσει την βαρεμάρα με τον πρόωρο θάνατο, μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένες αισθήσεις που βοηθάνε να βελτιώσουμε την προσοχή μας, αλλά και να ζήσουμε περισσότερο. Το να ανεβοκατέβουμε τις σκάλες, το ποδήλατο σε γρήγορους ρυθμούς, το κολύμπι αλλά και το περπάτημα, είναι μερικές από αυτές.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: