Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η Ριάνα τα χάνει και ξερνάει δημοσίως


Η Ριάνα τα χάνει και ξερνάει δημοσίως

Η Ριάνα (Rihanna) συνεχίζει τις τάσεις αυτοκαταστροφής και το ατελείωτο πάρτυ χωρίς ν' ακούει τις προειδοποιήσεις των μάνατζερ και των παραγωγών της, την ώρα που έχει στο πρόγραμμα πολλές συναυλίες κι εμφανίσεις για την προώθηση του καινούριου της άλμπουμ.


Μπορεί να είχε πάθει κάποια στιγμή υπερκόπωση, να καθυστερεί συχνά στις πρόβες (όπως είχε γίνει στους Παραολυμπιακούς πρόσφατα) και να προκαλεί ζημιές στα κλαμπ χορεύοντας μεθυσμένη στο τραπέζι αλλά δεν σταματάει. Σύμφωνα με όσα είπε κάποιος στη Sun, στην τελευταία έξοδο της στο κλάμπ του Λας Βέγκας 1ΟΑΚ ενώ πάρταρε με φίλους της κι έπινε πολύ , την είδαν να κάνει εμετό στο τραπέζι αλλά δεν πτοήθηκε και συνέχισε τη βραδιά στο Spearmint Rhino strip club με τον ράπερ φίλο της Ne-Yo.

Κατά τ' άλλα, οι δίσκοι της παράγονται με απίστευτα γρήγορο ρυθμό και χάνεις το μέτρημα. Αύριο θ' αποκαλύψει το νέο της κομμάτι "Diamonds" από τον έβδομο δίσκο της , συνέχεια του Talk that talk, το οποίο χαρακτηρίζει χαρούμενο και “hippy” και είναι ενθουσιασμένη γενικά με όλο το άλμπουμ.
"Μου προκαλεί ένα τέλειο συναίσθημα όταν το ακούω. Οι στίχοι είναι πολύ ελπιδοφόροι και θετικοί αλλά αναφέρονται στην αγάπη με λίγο πιο διαφορετικό τρόπο απ ότι περιμένει ο κόσμος." είπε η 24χρονη τραγουδίστρια και μετράμε αντίστροφα για την επόμενη κατάρρευση…



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: