Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ο στιλίστας, το άλμπουμ και τα βραδινά ραντεβού



Με ένα στιλ που καθιέρωσε η Amy Winehouse, τουρμπάνι και μπαλαρίνες, εμφανίστηκε η Rihanna και δεν εντυπωσίασε τα πλήθη. Αποτυχημένη κρίθηκε η... στιλιστική προσπάθεια της popstar να μιμηθεί την αείμνηστη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα προκαλώντας εύγλωττη απορία γιατί απέλυσε τη στιλίστριά της, Avigail Claire, αν και το υπόλοιπο look με το σορτσάκι και το τοπ ήταν όμορφα επάνω της.


Σύμφωνα με την Daily Mail, «η Rihanna περνά περίοδο μεταμόρφωσης και ήθελε μία διαφορετική κατεύθυνση» αν και –σύμφωνα με τις εκτιμήσεις - δεν επιθυμεί τη σύγκριση ή τους παραλληλισμούς με άλλη μία σταρ που είχε μπλέξει σε μία αυτοκαταστροφική ερωτική σχέση.



Όπως μεταδίδουν οι πηγές, η σταρ έχει επανασυνδεθεί με τον πρώην της Chris Brown, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται ακόμη σε επιτήρηση, ενώ ισχύει η περιοριστική εντολή να μείνει μακριά της μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της στα Grammy το 2009. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση για το ζευγάρι, αλλά αναμένεται ότι αυτή θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου, μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Rihanna «Unapologetic». 



«Δουλεύει σκλήρά στο στούντιο, αλλά μιλά διαρκώς με τον Chris. Μόλις τελειώσει με το άλμπουμ θα δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Πρέπει τώρα να επικεντρωθεί στο άλμπουμ της, έχει πολλές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά, αλλά βρίσκει χρόνο για τον Chris αργά τη νύχτα. Μάλλον την Πέμπτη το βράδυ συναντήθηκαν, δεν είμαι σίγουρος, αλλά ξέρω ότι τον είδε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα» τόνισε πηγή στο site Perez Hilton, σύμφωνα με την Daily Mail.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: