Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Η αντροχωρίστρα



Σ’ έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο, κάθε γυναίκα θα σεβόταν τα όρια και δεν θα έδειχνε ερωτικό ενδιαφέρον για έναν άντρα που είναι παντρεμένος, αρραβωνιασμένος ή –τέλος πάντων- «πιασμένος».
Ωστόσο δεν ζούμε στο ροζ συννεφάκι και όλες μας έχουμε αντιμετωπίσει σε κάποια φάση της ζωής μας μια… αντροχωρίστρα. Είναι εκείνη η γυναίκα που βλέπει στον παντρεμένο-πιασμένο άντρα μια πρόκληση ή που απλά δεν την ενδιαφέρει αν είναι πιασμένος ή όχι, της αρέσει και τον θέλει και δεν πάει να καεί το σύμπαν.
Τι κάνεις λοιπόν σε μια τέτοια κατάσταση; Πως αντιμετωπίζεις μια γυναίκα που έχει βάλει στο μάτι τον καλό σου;

Εγρήγορση
Βεβαιώσου κατ’ αρχήν ότι όντως η γυναίκα τον θέλει και δεν είναι απλά ανησυχίες της φαντασίας σου. Είναι μια συνάδελφος που βρίσκει μονίμως δικαιολογίες για να του στέλνει e-mail και μηνύματα; Προσποιείται ότι τον βλέπει σαν έναν καλό φίλο επειδή «είναι καλό παιδί»; Του ζητάει να της κάνει μερεμέτια στο σπίτι της; Αυτά, δυστυχώς είναι σημάδια ότι έχεις να αντιμετωπίσεις με μια γυναίκα που έχει βάλει τον άντρα σου στο μάτι και επιχειρεί να τον χειραγωγήσει κάνοντάς τον να αισθάνεται χρήσιμος και απαραίτητος. Και ξέρεις πόσο γοητεύει τους άντρες να αισθάνονται απαραίτητοι…

Αδιαφορία
Οι γυναίκες αυτού του τύπου τρελαίνονται να δημιουργούν προβλήματα στο ζευγάρι. Μπορεί να μην της αρέσει καν ο άντρας σου και θέλει να αποδείξει –σε ποιον άραγε;- απλά ότι μπορεί να έχει ό,τι επιθυμήσει. Η αδιαφορία είναι το πιο σκληρό χτύπημα που μπορείς να της καταφέρεις. Αν ο άντρας σου είναι αξιόλογος, δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τέτοια γυναικούλα. Αν ασχοληθεί, τότε χάρισμά της τέτοιος χαλβάς.

Αυτοπεποίθηση
Το να δείχνεις αυτοπεποίθηση, χωρίς να γίνεσαι σνομπ (πράγμα που θα την κάνει να λυσσάξει ακόμα περισσότερο) είναι πολύ καλή στρατηγική όταν έχεις να κάνεις με μια αντροχωρίστρα. Μην δείχνεις ότι ενοχλείσαι από την παρουσία της, αντιθέτως κάνε σαφές ότι η σχέση που έχεις με τον άντρα σου είναι δυνατή και αντέχει. Διάλεξε να είναι μαζί σου, σωστά; Γιατί να πετάξει στα σκουπίδια αυτό που έχετε για μια γυναίκα που δεν την λες και έντιμη…

Εμπιστοσύνη
Αν δεν τον εμπιστεύεσαι, τότε πιθανόν «πάσχεις» από ζήλια, ανεξάρτητα αν υπάρχει αντίζηλος στον ορίζοντα ή όχι. Μπορεί επίσης ο καλός σου να έχει βεβαρυμμένο παρελθόν ως προς την απιστία. Επειδή δεν είναι δυνατόν να ξέρεις που βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο, πρέπει να του δείξεις εμπιστοσύνη, σε έναν βαθμό τουλάχιστον. Έχε το νου σου λοιπόν χωρίς να γίνεσαι παρανοϊκή.

Καλοσύνη
Αν μια γυναίκα έχει βάλει στο μάτι τον καλό σου, το πιο πιθανό είναι να σε βλέπει σαν την πιο αντιπαθητική σκύλα του κόσμου. Το χειρότερό της θα είναι να την διαψεύδεις με την ευγενική και φιλική συμπεριφορά σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να σε συμπαθήσει, απλά μπορείς να της συμπεριφέρεσαι ευγενικά και πολιτισμένα. Μια τέτοια συμπεριφορά μπορεί να την αποσυντονίσει σε τέτοιο βαθμό που να αφήσει την διεκδίκηση και να φύγει μακριά.

Παρελθόν
Μερικές φορές η κατάσταση είναι δεόντως περίπλοκη γιατί η αντροχωρίστρα και ο καλός σου έχουν… παρελθόν. Σε πολλές γυναίκες δεν αρέσει ο πρώην τους να φτιάχνει καινούργια σχέση και την σαμποτάρουν ακόμα κι αν ο πρώην δεν τις ενδιαφέρει πια. Πρέπει να γνωρίζεις κατ’ αρχήν αν ο καλός σου σ’ έχει ψηλά στις προτεραιότητές του και ότι δεν τον ενδιαφέρει να ξαναφουντώσει ο παλιός τους έρωτας. Είναι δική του δουλειά να καθησυχάσει τις ανασφάλειές σου από τη μια και να της κόψει τον βήχα από την άλλη. Αν δεν το κάνει, μήπως πρέπει να αναρωτηθείς αν τον ενδιαφέρεις πραγματικά;

Παραίτηση
Αν το χειρότερο συμβεί και ανακαλύψεις ότι ο καλός σου ενέδωσε, τότε άσ’ τον να φύγει, όσο κι αν σε πονάει αυτή η απόφαση. Ο έρωτας δεν είναι διαγωνισμός, ούτε αγώνας δρόμου και μην το βλέπεις σαν «αυτή με κέρδισε». Ποια έξυπνη γυναίκα θέλει στο πλάι της έναν άντρα που σέρνεται πίσω από κάθε γυναίκα που τον φλερτάρει; Χάρισμά της λοιπόν αν είναι τέτοιος. Πολύ σύντομα θα την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, όταν εσύ θα είσαι πιθανόν με έναν πιο αξιόλογο άντρα και, ως γνωστόν, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: