Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Όλη η αλήθεια για το κοτρώνι της Τζένιφερ Άνιστον


Γιατί διάλεξε ο Τζάστιν Θερού το συγκεκριμένο μονόπετρο;
Πολύς ντόρος έγινε για το δαχτυλίδι αρραβώνων που πρόσφερε ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) στην ελληνικής καταγωγής σταρ όταν της ζήτησε να γίνει γυναίκα του. Τώρα εκείνος εξηγεί γιατί το επέλεξε…

Κρας Τεστ μονόπετρων. Από αριστερά: το δαχτυλίδι που έδωσε ο Μπραντ στην Τζένιφερ, το δαχτυλίδι που έδωσε ο ίδιος στην Αντζελίνα και τέλος, εκείνο που πρόσφερε ο Θερού στην Άνιστον. (κάνε κλικ να δεις
Κρας Τεστ μονόπετρων. Από αριστερά: το δαχτυλίδι που έδωσε ο Μπραντ στην Τζένιφερ, το δαχτυλίδι που έδωσε ο ίδιος στην Αντζελίνα και τέλος, εκείνο που πρόσφερε ο Θερού στην Άνιστον. (κάνε κλικ να δεις καλύτερα)



Όταν η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είπε το πολυπόθητο "Ναι" στον 40χρονο αγαπημένο της δέχτηκε φυσικά και το μονόπετρο που της πρόσφερε, το οποίο όμως στην αρχή… έκρυβε. Μάλλον για το κακό το μάτι. Ποιος ξέρει.
Πρόσφατα όμως, άρχισε να το φοράει, ξεσηκώνοντας θύελλα σχολίων σχετικά με το μέγεθός του και το πόσο "δεν ταιριάζει καθόλου στο πάντα εκλεπτυσμένο και κομψό δικό της στυλ".

Κρας Τεστ μονόπετρων. Από αριστερά: το δαχτυλίδι που έδωσε ο Μπραντ στην Τζένιφερ, το δαχτυλίδι που έδωσε ο ίδιος στην Αντζελίνα και τέλος, εκείνο που πρόσφερε ο Θερού στην Άνιστον. (κάνε κλικ να δεις καλύτερα)
Ύστερα από πολύ κουβέντα, λοιπόν, ήρθε ένα δημοσίευμα του περιοδικού "Heat" που μεταφέρει πληροφορίες από ανθρώπους κοντά στον Θερού εξηγώντας γιατί το επέλεξε.
"Ο Τζάστιν ήθελε ένα δαχτυλίδι με μια και μοναδική και σίγουρα μεγάλη πέτρα, για να μη θυμίζει σε τίποτα το μονόπετρο που είχε δώσει στην Τζεν ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) όταν της είχε κάνει πρόταση γάμου το 1999", μεταφέρουν οι πηγές αναφερόμενες φυσικά στο δαχτυλίδι με πολλές και μικρότερες πέτρες του Πιτ.
"Ο Τζάστιν άκουσε τις συμβουλές της καλύτερης φίλης της Τζεν, Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox), η οποία τον προέτρεψε να επιλέξει μία και φυσική πέτρα, ενώ επέλεξε τον χρυσό για το δέσιμο καθώς αντικατοπτρίζει καλύτερα το είδος των κοσμημάτων που εκείνη προτιμά τώρα".
Το κοτρώνι που διάλεξε ο Θερού λένε ότι φτάνει τα 18 καράτια, ενώ ενδιαφέρον έχει ένα ακόμη μέτωπο που άνοιξε πρόσφατα και αφορά στη σύγκριση των δαχτυλιδιών της Άνιστον και την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) η οποία –ας μην ξεχνάμε- αρραβωνιάστηκε πρόσφατα τον Μπραντ Πιτ.
Ακόμη και αυτό όμως δεν ισχύει γιατί "το δαχτυλίδι της Άντζι έχει πιο σκληρές άκρες, ενώ της Τζεν είναι πιο φυσικά στρογγυλεμένο", όπως υποστηρίζουν οι πηγές.
Όπως και να έχει… η ώρα η καλή και στα δύο ζευγάρια…



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: