Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Κόντρα Δρούτσα- Μουρατίδη; Όχι άλλο κάρβουνο!

Κόντρα Δρούτσα- Μουρατίδη; Όχι άλλο κάρβουνο!

Οι γνωστές κόντρες στην κυπριακή τηλεόραση πλέον

Ούτε θυμάμαι πώς ξεκίνησε. Μάλλον από κάποιο ανόητο ριάλιτι-διαγωνισμό τραγουδιού που εκείνη την εποχή βλέπαμε μετά μανίας.
Κάτι του είπε, κάτι της είπε, θα αντάλλαξαν τίποτα εξυπνάδες και κακίες και τότε κατά πάσα πιθανότητα το γεγονός θα είχε μεγάλη πλάκα για τους τηλεθεατές. Την άλλη μέρα στα πάνελ θα έγινε σίγουρα μεγάλη ανάλυση του καβγά, θα βγήκαν υποστηρικτές του ενός και του άλλου στα παράθυρα της Λαμπίρη π.χ και όλοι θα ζητούσαν μια αποκλειστική διευκρινιστική συνέντευξη από τον Νίκο Μουρατίδη ή την Εύη Δρούτσα. Το θέμα θα κρατούσε στα ελληνικά μεσημεριανάδικα και στο δελτίο του Σταρ για καμιά εβδομάδα μέχρι το επόμενο επεισόδιο του ριάλιτι που θα ξεκινούσε νέα κόντρα και ούτω καθεξής.

Κι εκεί που νόμιζες ότι τα ριάλιτι και οι διαγωνισμοί τελείωσαν τουλάχιστον μ αυτόν τον τρόπο- γιατί στο εξωτερικό που γίνονται αυτά τα σόου είναι συγκλονιστικά- και ότι γλιτώσαμε από τις κατινιές και τις κόντρες άρχισαν να έρχονται τα νέα από την Κύπρο. Οι ψεύτικοι καβγάδες, οι τάχα μου κακίες, τα «ποιος είσαι εσύ που θα μου πείς» και τα «άει μωρή» τα στείλαμε πακέτο στην κυπριακή τηλεόραση ως κάτι φρέσκο και μοντέρνο (;) για να τα βλέπουν οι κύπριοι εκεί ζωντανά κι εμείς εδώ σε βίντεο. Μα είμαστε σοβαροί; Κόντρα Μουρατίδη- Δρούτσα; Το 2012; Την είπε «γριά τσούρα»; 50 χρονών (και βάλε) άνθρωποι πάλι τα ίδια λένε; Δεν βαρέθηκαν; Και η κάμερα του Σταρ στο αεροδρόμιο να περιμένει την Δρούτσα για δηλώσεις...

Καλά κάνανε και πήγανε στην επιτροπή του κυπριακού Dancing- αφού θεώρησαν ότι ξέρουν από χορό, δικό τους θέμα. Αλλα ας βρουν έναν άλλον τρόπο στην παραγωγή για να κάνουν νούμερα. Αυτόν τον βαρεθήκαμε. Και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Είναι γραφικός, παλιακός, άκυρος και μυρίζει ναφθαλίνη.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: