Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Βαλάντης: "Όταν τα βρεις με τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη τα ναρκωτικά"



Μια εκ βαθέων εξομολόγηση παραχώρησε στο περιοδικό "Εγώ" ο Βαλάντης, μιλώντας για τη χρήση ναρκωτικών, την πικάντικη ερωτική ζωή του παρελθόντος, το χωρισμό του με την Έλενα Γκρέκου, αλλά και αν έχει αισθανθεί κάποια στιγμή στη ζωή του ότι έχει καβαλήσει το καλάμι.

Μετανιωμένος για τις καταχρήσεις του παρελθόντος, ο Βαλάντης μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο περιοδικό "Εγώ", σε μια από τις πιο σπάνιες συνεντεύξεις του.
Ο τραγουδιστής παραδέχεται πως μετά το διαζύγιό του με την Έλενα Γκρέκου έχει ανοίξει άλλο κεφάλαιο στη ζωή του, είναι ερωτευμένος, αλλά δεν σκοπεύει να παντρευτεί, ενώ, συγκρίνοντάς τες δύο αυτές σχέσεις, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ό,τι σχέση και να κάνω κάτι μου αφήνει και κάτι δίνω", τονίζοντας ότι έχει πληγωθεί πολύ στο παρελθόν, από επιπολαιότητα.
"Έχω βρεθεί και με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα... Έγινε μια φορά"

Στην ερώτηση για το αν έχει συνευρεθεί ερωτικά με δύο γυναίκες ταυτόχρονα, ο Βαλάντης παραδέχεται πως το έχει δοκιμάσει κάποια στιγμή στη ζωή του, ενώ ο συνεχίζει τις αποκαλύψεις, λέγοντας:"Έχω βρεθεί και με τρεις... Έγινε μια φορά".
Ο Βαλάντης παραδέχεται πως έχει δοκιμάσει ναρκωτικά στη ζωή του. "Ήταν μία πολύ άσχημη περίοδος της ζωής μου όταν το έκανα και τελικά κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη 'μαστούρα" είναι να είσαι νηφάλιος. Όταν τα βρεις με τον εαυτό σου και ξέρεις τι γίνεται στη ζωή σου, δεν έχεις ανάγκη τα ναρκωτικά".
"Δοκίμασα και κοκαΐνη αλλά κατάλαβα ότι πραγματικά δεν μου έδινε τίποτα, γι' αυτό και σταμάτησα να παίρνω"

Ο ίδιος παραδέχεται πως έκανε χρήση γύρω στον ενάμιση χρόνο, αλλά κατάλαβε ότι δεν ήταν κάτι καλό για εκείνον. "Δοκίμασα και κοκαΐνη αλλά κατάλαβα ότι πραγματικά δεν μου έδινε τίποτα. Δεν ξέρω αν δίνει κάτι σε άλλους ανθρώπους. Εμένα δεν μου προσέφερε τίποτα, γι' αυτό και σταμάτησα να παίρνω. Είμαι νηφάλιος. Πίνω τα ποτάκια μου, κανονικά, όπως όλος ο κόσμος και περνάω πολύ καλύτερα".
Τέλος, ο τραγουδιστής παραδέχεται, πως, "όπως όλοι οι καλλιτέχνες", κάποια στιγμή στη ζωή του καβάλησε το καλάμι, ενώ μίλησε και για την απόφασή του να σταματήσει το τραγούδι στα 45 του. "Θέλω να σταματήσω όταν πρέπει Όταν η εικόνα μου θα έχει αλλάξει, δε θα είναι αυτή που επιθυμώ, θα αποχωρήσω".



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: