Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Πόσες φορές τη μέρα, μια γυναίκα σκέφτεται το σεξ;


Πόσες φορές τη μέρα, μια γυναίκα σκέφτεται το σεξ;

Η έρευνα που έγινε στην Αυστραλία για λογαριασμό μεγάλης εταιρίας προφυλακτικών, ήταν αποκαλυπτική. Μια γυναίκα, ακόμη και οι πιο ντροπαλές, τα “σιγανά ποταμάκια” που λέμε χαριτωμένα, σκέφτεται το σεξ τουλάχιστον κάθε μέρα.


Και αν αναρωτιέστε πόσες φορές τη μέρα διαβάστε παρακάτω Σχεδόν 2 φορές τη μέρα, για την ακρίβεια 1,90 φορές, μια γυναίκα θα σκεφτεί το σεξ. Αυτό μεταφράζεται σε 192 φορές το χρόνο. Και εάν αναρωτιέστε γιατί στην αρχή αναφερθήκαμε στα... “σιγανά ποταμάκια” σας λέμε ότι η έρευνα αποκάλυψε πως ακόμη και οι γυναίκες που ντρέπονται, ή δεν είναι απελευθερωμένες και δεν τολμούν να μιλήσουν ανοιχτά για σεξ, και προβάλουν ένα άλλο προφίλ, ακόμη και αυτές το σκέφτονται.

Η ίδια έρευνα αποκάλυψε ότι τέσσερις στις 10 γυναίκες κάνουν σεξ με κάποιον καινούριο σύντροφο στο τρίτο ραντεβού και το 73% μέσα στον πρώτο μήνα. Επίσης σχεδόν το 11% κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού και ένα επιπλέον 28% μέχρι το δεύτερο ή τρίτο ραντεβού. Επίσης μία στις 3 (34%) λένε πως έκαναν σεξ μέσα σε ένα μήνα και 13% μέσα σε 3 μήνες.

Παρόλα αυτά το σεξ είναι ακόμη ένα θέμα που όταν συζητιέται κάνει τις περισσότερες να κοκκινίζουν. Έτσι το 48% των γυναικών παραδέχονται πως ντρέπονται να μιλούν γι’ αυτό, ακόμη και με άλλες φίλες τους. Όταν όμως οι αναστολές χαθούν τότε το 70% , όταν μιλούν για σεξ, υπερβάλλουν ή λένε ψέματα. Κάτι σαν τις ανδροπαρέες Τέλος η έρευνα έδειξε ότι 1 στις 10 γυναίκες λένε πως μια επίσκεψη στο γιατρό για αντισύλληψη είναι πιο ψυχοφθόρα κι από την επίσκεψη στον οδοντίατρο.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: