Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Συμβουλές για να μην τρώτε τα νύχια σας


Συμβουλές για να μην τρώτε τα νύχια σας

Σταματήστε μια για πάντα την αντιαισθητική αυτή συνήθεια


Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που έχουν την κακή συνήθεια, να τρώνε τα νύχια τους και μάλιστα με πολύ άσχημες συνέπειες για την εμφάνιση των χεριών τους. Σίγουρα η κυριότερη αιτία, βρίσκεται στον ψυχολογικό τομέα.

Σκεφτείτε πόσο άσχημη εμφάνιση παρουσιάζουν τα νύχια όταν δεν είναι περιποιημένα, αλλά και φαγωμένα σε μια γυναίκα.

Μπορείτε όμως να κάνετε κάτι για να το ξεπεράσετε;

Σας έχουμε 4 συμβουλές, που σταδιακά θα ξεπεράσετε αυτή την κακή συνήθεια και θα απολαμβάνετε την πολύ καλή εμφάνιση των χεριών σας.

-Κρατήστε τα χέρια σας απασχολημένα σε διάφορες δραστηριότητες έτσι ώστε να μην φτάνουν καν στο στόμα σας. αν νιώσετε εκνευρισμό και άγχος τότε χρησιμοποιήστε ένα αντικείμενο anti-stress. Το ζητούμενο είναι να αντικαταστήσετε την κακή συνήθεια με μια που δεν θα προκαλεί προβλήματα. Για παράδειγμα ένα μπαλάκι anti-stress είναι ότι πρέπει.

-Μπορείτε να καλύψετε τα χέρια σας μέσα στο σπίτι καθώς κάνετε δουλειές, αλλά και τις ελεύθερες ώρες σας για να μπορείτε να απομακρύνεται την ανάγκη σας για να δαγκώσετε τα νύχια σας.

-Χρησιμοποιήστε τα ειδικά προϊόντα που είναι για αυτό το σκοπό, όπως βερνίκια και κρέμες. Έχουν πολύ όξινη γεύση και είναι αόρατα έτσι ώστε κάθε φορά, που θα πλησιάζετε τα νύχια σας, στο στόμα σας, θα σας είναι αποκρουστικό και έτσι σιγά - σιγά θα απομακρύνεται αυτή τη συνήθεια.

-Τέλος μπορείτε να αφήσετε το ένα δάχτυλο από κάθε χέρι για να το δαγκώνετε αλλά μην αγγίξετε τα υπόλοιπα μέχρι να μεγαλώσουν. Όταν θα κάνετε περιποίηση και περιποίηση σε αυτά, τότε αφήστε να μεγαλώσουν και τα δυο τελευταία. Σε όλη αυτή τη διάρκεια, χρησιμοποιήστε και τις παραπάνω συμβουλές.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: