Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Αυτό που θέλουν οι άνδρες



250.0ΟΟ άνδρες απαντούν και καταρίπτουν έξι γνωστούς μύθους.


Μύθος Νο1. Οι άνδρες δεν ακούν
To 90% δήλωσε πως κάνει μεγάλη προσπάθεια να ακούει την σύντροφό του όμως όταν εκείνη δεν μπαίνει αμέσως στο θέμα και προσπαθεί να περάσει το μήνυμα της μέσα από πλάγιες οδούς και με τεράστιους προλόγους σύντομα χάνουν την συγκέντρωση και την προσοχή τους. Συμπέρασμα: Την επόμενη φορά λοιπόν κατευθείαν στο θέμα.

Μύθος Νο2: Θέλουν να έχουν τον έλεγχο.

82% των ανδρών απάντησαν πως τους αρέσει πολύ να τους ζητά μια γυναίκα να βγουν (το βρίσκουν πολύ σέξι) και πάνω από το 60% ομολογεί πως τους αρέσει να είναι διεκδικητική και επιθετική στο κρεβάτι. Συμπέρασμα, μπορείτε να κάνετε την κίνηση που αναβάλλετε.

Μύθος Νο 3. Οι άνδρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ.

Σίγουρα έχετε ακούσει την φήμη που τους θέλει να σκέφτονται το σεξ κάθε επτά δευτερόλεπτα. Ζώντας μέσα σε μια απαιτητική και στρεσογόνα καθημερινότητα δεν μπορείς παρά να σκεφτείς. Είναι αναίσθητοι ή απλά σεξομανείς; Η έρευνα έρχεται να καταρρίψει και αυτόν τον μύθο αφού οι άνδρες που ρωτήθηκαν απάντησαν πως όταν είναι στρεσαρισμένοι, απασχολημένοι στην δουλειά ή τους απασχολούν οικογενειακά προβλήματα δεν έχουν καμία διάθεση για σεξ όπως ακριβώς και εμείς. Συμπέρασμα. Μην πιστεύετε πάντα ό,τι λέγεται.

Μύθος Νο 4. Οι άνδρες δεν μπορούν να είναι μονογαμικοί.

Τους είχε κολλήσει και αυτή η ρετσινιά. Οι άνδρες δεν μπορούν να είναι μονογαμικοί έλεγε η λαική σοφία που ερχόταν να συμπληρωθεί από το στερεότυπο του άπιστου συζύγου. Μπορούν οι άνδρες να δεσμευτούν και να μείνουν μονογαμικοί ρωτήθηκαν από την έρευνα; Και μαντέψτε, μπορούν απάντησε το 81% που συμπλήρωσε πως δεν θα απατούσε την γυναίκα του ακόμη και αν αυτό θα μπορούσε να μείνει για πάντα κρυφό.

Μύθος Νο 5. Στους άνδρες δεν αρέσουν τα προκαταρκτικά

84% των ανδρών απάντησαν πως τα προκαταρκτικά είναι για αυτούς το ίδιο σημαντικά με το κυρίως πιάτο. Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα δήλωσαν πως τα προκαταρκτικά κάνουν το σεξ πιο απολαυστικό και έντονο. Επίσης το 99% των ανδρών απάντησε πως απολαμβάνει την αγκαλιά μετά.

6. Οι άνδρες θέλουν να είναι οι κουβαλητές του σπιτιού.

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε το στερεότυπο του άνδρα- κουβαλητή. Το 88% των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν πως δεν έχουν πρόβλημα να είναι η γυναίκα τους αυτή που φέρνει τα περισσότερα ή τα μόνα χρήματα στο σπίτι. Η απάντηση ενός από αυτούς ήταν χαρακτηριστική. "Ποιός ηλίθιος θα έλεγε όχι σε αυτό το δελεαστικό ενδεχόμενο".


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: