Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Το καλύτερο σεξ (ναι ναι) που μπορεί να σου τύχει

Πουρνό πουρνό με την αυγούλα, ήρθε και ο οργασμός

Μην είναι το μέγεθος; Μην ειναι το ταλέντο του στα χείλη; Τελικά, ποιες φάσεις μπρεί να σου τύχουν στο κρεβάτι και να πεις, ναι ναι!, τώρα αξίζουν οι υπερωρίες στον έρωτα;



Εννοείται, πως προαπαιτούμενα είναι:
- Ένας άντρας που να τον θέλεις
- Αυτός ο άντρας να έχει τυπικά προσόντα και δεξιότητες
- Να υπάρχει και χημεία μεταξύ σας
- Να έχετε βρεθεί κάποιες φορές ερωτικά (με την πρώτη να χτυπήσεις και το καλύτερο δυνατό σεξ, κομματάκι δύσκολο είναι)

Το σεξ το ξαφνικό!
Εκεί που δεν το περιμένεις εμφανίζεται ο καλός σου που έλειπε ταξίδι ή που σου είχε πει ότι δεν προλαβαίνει να τα πείτε σήμερα. Εσύ, παντελώς απροετοίμαστη με μποξεράκι και κάλτσα μάλλινη, τρέχεις να ξυρίσεις όπως όπως τη γάμπα αλλά το αποτέλεσμα, σε επιβραβεύει.

Ακόμα καλύτερο: η ξαφνική διάθεση για σεξ. Εκεί που κάθεστε στον καναπέ και χαζεύετε ταινία, σας βγαίνει μια επιθυμία κι από κει που δεν το είχες σκεφτεί, καταλήγεις να έχεις βιώσει τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου.

Το πρωινό σεξ:
Ξυπνάτε αγκαλιασμένοι σε στάση κουταλάκια και η φύση ενεργεί με το δικό της μοναδικό τρόπο για να τον αφυπνίσει εκεί χαμηλά. Χωρίς να το καταλάβεις, βρίσκεται μέσα σου κι εσύ κουβαλάς ένα χαζό χαμόγελο για την υπόλοιπη δύσκολη ημέρα.
Ακόμα καλύτερο: να βάλεις την αφύπνιση δέκα λεπτά νωρίτερα το πρωί, για να μην βρεθείς να κάνεις σεξ με την ψυχή στο στόμα πρωινιάτικα!

Με τα ρούχα:
Συνηθίζουμε να βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες τους ανθρώπους να καταφέρνουν να κάνουν άγριο παθιασμένο σεξ με τα ρούχα. Αντί να χλευάζεις την πράξη (και πως να το κάνεις έτσι και τι καταλαβαίνεις) προσπάθησε να τον φτάσεις σε τέτοια διέγερση που ίσα να προλάβετε να μπείτε στο σπίτι ή το αυτοκίνητο και να διεισδύσει μέσα σου.
Ακόμα καλύτερο: προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε και τα προκαταρκτικά εντελώς ντυμένοι. Θυμήσου το κλασικό φάσωμα του σχολείου και απογειώστε τη λίμπιντό σας!

Το ρομαντικό:
Πόσες φορές δεν έχεις σκεφτεί τι ωραία που θα ήταν να μην το κάνατε στα πεταχτά αλλά να οργανώνατε λίγο το θέμα. Ε, φρόντισε να βρεις μια ώρα για να προετοιμάσει την ρομαντική ατμόσφαιρα όπως εσύ θες: αιθέρια έλαια στην μπανιέρα, ροδοπέταλα στο κρεβάτι, χαλαρή μουσική, κεράκια, το ωραίο σου το ζευγάρι εσώρουχα. Ε, όσο κουρασμένος κι αν είναι θα ενδώσει!
Ακόμα καλύτερο: άφησέ τον να καθίσει και υποσχέσου του ένα σέξι στριπτίζ.

Το σεξ της συμφιλίωσης:
Δεν λέμε να μαλώνεις για να μπορείς να τα βρίσκεις στο κρεβάτι αλλά το σεξ που έρχεται μετά από ένα μεγάλο καυγά, είναι καυτό, εκτονωτικό, παθιάρικο και σου μένει και αξέχαστο. Ταυτόχρονα, ξεχνάς και το όνομά σου και την αιτία του καυγά.
Ακόμα καλύτερο: αντί να κάθεστε να συζητάτε τι πήγε στραβά και ήρθε ο καυγάς, φροντίστε ν θυμηθείτε όσα σας ενώνουν και όχι όσα σας χωρίζουν!

Το σεξ -που στην οθόνη παίζει μια ταινία ερωτικού περιεχομένου:
Δεν είναι λίγες εκείνες οι γυναίκες που άπαξ και πιάσουν το σύντροφό τους να παρακολουθεί ταινίες ερωτικού περιεχομένου, ξενερώνουν. Μην κάνεις το ίδιο. Τι έχεις να χάσεις; Δεν χρειάζεται να αναμετρηθείς με μια ταινία ΧΧΧ. Μπορείς ωραιότατα να του δείξεις πόσο καλύτερα το κάνετε εσείς και να εκμεταλλευθείς τη διέγερσή του τη στιγμή εκείνη προς όφελος του δικού σου οργασμού.
Ακόμα καλύτερο: δημιουργήστε τη δική σας ΧΧΧ ταινία και παρακολουθήστε την κατόπιν. Εννοείται πως αντίγραφο κρατάς μόνο εσύ ή ακόμα καλύτερα το υλικό καταστρέφεται και δημιουργείτε νέο κάθε φορά.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: