Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Συμβολαιογράφοι θανάτων και ασφαλιστές ζωής


Φωτογραφία για Συμβολαιογράφοι θανάτων και ασφαλιστές ζωής

Γύρω στα 10 εκατομμύρια υπολογίζονται τα χρήματα που θα εισπράξουν από το 2013 ανά έτος οι Συμβολαιογράφοι μετά την απόφαση της κυβέρνησης θάνατοι, γάμοι, γεννήσεις, διαζύγια να καταχωρούνται με... συμβολαιογραφική πράξη που στοιχίζει σήμερα 50 Ευρώ.
Στην Ελλάδα έχουμε περί τους 110.000 θανάτους, 60.000 γάμους και 13.000 διαζύγια. Πεθαίνεις; Πληρώνεις. Παντρεύεσαι; Πληρώνεις. Διαζύγιο; Θα ξαναπληρώσεις. Από την τσέπη σου Έλληνα θα πληρώσεις και μετά θα πας στο Ταμείο σου να τα πάρεις. Νέα επιβάρυνση στα Ταμεία παρ' όλο ότι υπάρχουν οι δήμοι (τους πληρώνουμε γι' αυτό) που μέσω ληξιαρχείων στέλνουν στα ταμεία αντίγραφα όλων των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου σε όλα τα ταμεία ξεχωριστά. Τα ληξιαρχεία στέλνουν σε μηνιαία βάση στην Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ) και όλες τις μεταβολές (γάμοι, γεννήσεις, θάνατοι κλπ.) σε ήδη υπάρχουσα ηλεκτρονική βάση δεδομένων. Ούτε τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αξιοποιεί η κυβέρνηση

. Και είναι Δωρεάν! Θέλει χαράτσι στο συμβολαιογράφο! Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης κατήντησαν... "τροχονόμοι" προστίμων, φόρων και επιβαρύνσεων. Θρασύτατοι έναντι του μέσου Έλληνα κάνουν τα πάντα για διευκολύνσεις στους Τραπεζίτες με κάθε αφορμή! Η όλη οικονομική κατάσταση μυρίζει "θανατίλα" σε ανθρώπινες ζωές, σε εργασία, σε επιχειρήσεις, σε ανεργία, σε νοικοκυριά. Ζαλισμένοι οι Έλληνες παρατηρούν... καθημερινά τις θανατικές ποινές στα δικαιώματα, στην αξιοπρέπεια, στις συντάξεις, στα Δώρα, στις εργασιακές σχέσεις, στις περιθάλψεις.

Μέσα σ' αυτό το "θανατικό" ένας επαγγελματίας που "πουλά" αισιοδοξία και "αξιοπρέπεια" σε δύσκολες ώρες ο Ασφαλιστής Ζωής στέκει με την "τσάντα στο χέρι". Έτοιμος να προσφέρει ΖΩΗ, χρήματα να ζήσουν άνθρωποι που μπαίνουν σε Νοσοκομεία να γιατρευτούν.

Είναι εκεί να προσφέρει χρήματα σε χήρες, σε ορφανά, σε επιζώντες την ώρα που η φορολογία κληρονομιών ή μεταβιβάσεως είναι έτοιμη να τους "τσακίσει τα κόκκαλα" με τους δυσβάστακτους φόρους Εργάζονται οι άνθρωποι και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, σκεφθείτε αν τους τύχουν ατυχήματα και αρρώστιες... Μπαινοβγαίνουν εκατομμύρια Έλληνες (ΧΩΡΙΣ χαρτί συμβολαιογράφου) καθημερινά στα Νοσοκομεία...

Πως τα καταφέρνουν;

Ξεπουλιούνται όσοι δεν έχουν κάποια ασφάλιση Δημόσια ή Ιδιωτική. Μόνο οι ασφαλιστές μπορούν να δώσουν ελπίδα και αυτό με κάνει να είμαι πολύ οργισμένος με αυτούς που κατέστρεψαν την εικόνα του ασφαλιστή. Ιδιαιτέρως δε εξοργισμένος με την ανικανότητα ενώσεων και συλλόγων που επέτρεψαν να μειωθεί το κύρος του χωρίς να τον προστατέψουν αφήνοντάς τους ελάχιστους σε αριθμό και αξία είτε με Τειρεσίες είτε με άγριο κυνηγητό διακοπής συνεργασίας για δήθεν σπουδαίο λόγο είτε με αλλαγή και μείωση ιδιότητάς του, να απαξιωθεί... Και όμως είναι Ασφαλιστές ζωής!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: