Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η Αλέξια με τηλεοπτική εκπομπή στην Αμερική



Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Αλέξια, μια από τις πιο ωραίες φωνές που έχουν περάσει από την ελληνική δισκογραφία;


Μπορεί να έχει φύγει από την χώρα μας, αλλά συνεχώς δημιουργεί νέα πράγματα και διαπρέπει στο εξωτερικό.

Με σπουδές στο διάσημο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Berklee, κατάφερε στην μέχρι τώρα πορεία της, όσα ορισμένοι καλλιτέχνες, μπορούν απλά να ονειρευτούν. Πριν ολοκληρώσει τις σπουδές της, ένα τραγούδι που είχε ηχογραφήσει ήταν στα εκατό πρώτα της διάσημης λίστας Billboard 100. Στη συνέχεια κατέκτησε την ελληνική δισκογραφία και μέχρι σήμερα κρατάει το ρεκόρ πωλήσεων του άλμπουμ πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά είχε πουλήσει πάνω από 500.000. Έκτοτε, η μια συνεργασία διαδεχόταν την άλλη, από τον Μίκη Θεοδωράκη μέχρι τον Chick Corea, και από την Μίλβα μέχρι τον Astor Piazzola. Οι επιτυχίες αναρίθμητες.
Όμως η Αλέξια, ως ανήσυχο πνεύμα, ποτέ δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες της. Ποτέ δεν φοβήθηκε να πειραματιστεί με διάφορα είδη μουσικής και να πρωτοτυπήσει, ακόμα και όταν οι κριτικοί βάλλονταν άδικα κατά της τραγουδίστριας. Έχει όπλο της την υπέροχη φωνή και τη δύναμη της επιλογής. 

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες της Αμερικής, όπου βέβαια έχει κατακτήσει τους πάντες και η επιτυχία συνεχίζεται…

Πέρυσι εμφανίστηκε με τους Stevie Wonder, Chaka Khan, Eric Benet, Bobby Brown, Pras Michel και The Fugees στο Gibson Amphitheater στο Hollywood και κυκλοφόρησε το τριπλό άλμπουμ της «Re-bE», το οποίο ετοίμαζε σχεδόν μια δεκαετία. Επίσης έγραψε την μουσική για την ταινία μικρού μήκους «Sacred Whispers» του Κωνσταντίνου Ησαΐα, η οποία προβλήθηκε στο CNN! Στην εν λόγω ταινία, η Αλέξια επέδειξε και την ικανότητά της ως ηθοποιός. 




Τώρα ετοιμάζεται για τηλεοπτική καριέρα. Εδώ και χρόνια κινηματογραφεί τυχαίες συναντήσεις της με ταλαντούχους ανθρώπους ανά τον κόσμο, και σχεδιάζει να παρουσιάσει όλο αυτό το υλικό σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα, βρίσκεται ένα βήμα πριν την πραγματοποίηση αυτής της εκπομπής, κάτι το οποίο την έχει ενθουσιάσει. 

Κι αν πιστεύετε ότι αυτά δεν είναι αρκετά, η γλυκιά Αλέξια, έχει κι άλλα σχέδια. Ετοιμάζει μια εμφάνιση-έκπληξη στην γενέτειρα της την Κύπρο το Δεκέμβριο, την περίοδο που θα λήγει η περίοδος της προεδρίας της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σχεδιάζει επίσης μουσική θεατρική παράσταση βασισμένη στην δισκογραφική της δουλειά και σε δύο μήνες κυκλοφορεί ένας νέος δίσκος της με τζαζ.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: