Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη» στο Μέγαρο


Main_mousikorama_protopsalti_alkistis_21

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Βασίλης Αγροκώστας ερμηνεύουν τα τραγούδια στην παράσταση που εγκαινιάζει τον φετινό Χριστουγεννιάτικο Κύκλο του ΜΜΑ.


Το «Εδώ Λιλιπούπολη» _η θρυλική ραδιοφωνική εκπομπή του «χατζιδάκειου» Τρίτου Προγράμματος, που μεταξύ 1976 και 1980 ψυχαγώγησε (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης) παιδιά και μεγάλους_ δεν εξαντλούνταν, βέβαια, στα υπέροχα, θεοπρωτότυπα τραγούδια που συνέθεταν οι Λένα Πλάτωνος, Δημήτρης Μαραγκόπουλος, Νίκος Κυπουργός και Νίκος Χριστοδούλου πάνω στους ευρηματικούς στίχους της Μαριανίνας Κριεζή. Η αλήθεια, όμως, είναι πως το μουσικό πασαπόρτι της «Λιλιπούπολης» αποδείχθηκε και το πιο διαχρονικό _εκείνο που ακόμη ψυχαγωγεί τα μικρά παιδιά, σε εποχές ρηχής διασκέδασης... Εξού και ο φετινός Χριστουγεννιάτικος Κύκλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών εγκαινιάζεται με την μουσική παράσταση «Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη», μια ευφρόσυνη βόλτα σε αγαπημένα τραγούδια όπως «Το μικρό και το μεγάλο», «Ο χορός των μπιζελιών», «Ρόζα, Ροζαλία», «Μια βραδιά στο Πόρτο Λίλι» και «Λαέ της Λιλιπούπολης». Στην παράσταση, τις φωνές της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και του Βασίλη Αγροκώστα θα συνοδεύσουν σολίστ από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστημίου και η χορωδία από τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία της Εκάλης. Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθεί υπέρ του Ταμείου Υποτροφιών των Αρσάκειων Σχολείων.

Info

30 Νοεμβρίου 2012
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Τηλ.: 2107282333
Έως 2 Δεκεμβρίου. Εισιτήρια από 14 έως 50€, έναρξη προπώλησης στις 9 Νοεμβρίου. Ώρες παραστάσεων: 30/11: 20.30,1 και 2/12: 11.30 και 20.30


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: