Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ο Μόργκαν Φρίμαν στο νέο διαφημιστικό του Ομπάμα


Στο νέο διαφημιστικό της προεκλογικής καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα με τίτλο «Προκλήσεις» ο Μόργκαν Φρίμαν δανείζει, εκτός από την ψήφο του, την αφηγηματική, στιβαρή φωνή του. Δείτε το...


O Πρόεδρος Μπεκ («Deep Impact») στηρίζει τον Πρόεδρο Ομπάμα και το αποδεικνύει. Ο Μόργκαν Φρίμαν αφηγείται το voice over της νέας προεκλογικής διαφήμισης του Μπαράκ Ομπάμα. Με μπάσα, καθησυχαστική φωνή ο Φρίμαν ντύνει τις εικόνες μίας χώρας που, όπως το τηλεοπτικό σποτ ισχυρίζεται, προόδευσε αυτά τα 4 τελευταία χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σοβαρές προκλήσεις για το μέλλον.
«Κάθε Πρόεδρος αναλαμβάνει ευθύνες που στέκονται ως προκλήσεις» λέει βαρύτονα ο Φρίμαν. «Κανείς άλλο όμως τόσες πολλές. Τέσσερα χρόνια μετά, οι εχθροί μας βρέθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι ήρωές μας επέστρεψαν στα σπίτια τους. Και τα εργοστάσιά μας βουίζουν ξανά...» (σ.σ. στην ουσία η ατάκα του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, «Ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός, η General Motors ζωντανή»).
«Στο δρόμο μας υπάρχουν ακόμα περισσότερες προκλήσεις...» συνεχίζει ήπια και σταθερά η φωνή του Φρίμαν. «Πρέπει να μορφώσουμε τα παιδιά μας. Πρέπει να ξαναχτίσουμε γερή την μεσαία τάξη. Ομως το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε είναι να γυρίσουμε πίσω.»
Το μικρό αυτό φιλμάκι τελειώνει με την λέξη «Μπροστά» να κυριαρχεί στην οθόνη. Οι προβολές του ξεκίνησαν το προηγούμενο Σάββατο και πολλοί το θεωρούν το πιο δυνατό της προεκλογικής κούρσας. 
Θυμηθείτε και το «πολιτικό μήνυμα» του Σάμιουελ Τζάκσον προς τον αμερικανικό λαό εδώ:«Wake the f*ck up!»




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: