Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Πώς θα σκοτώσεις γλυκά κάποιον που είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει;



Trailers που περιμέναμε καιρό (Α Good Day to Die Hard, Killing them Softly, The Lone Ranger) έσκασαν τα τελευταία 24ωρα, αλλά και μερικά ακόμα, που, μπορεί να μην είχαμε ασχοληθεί, όμως τώρα που τα βλέπουμε δε τα λες αδιάφορα. What Could Have Been, The First Time και Grave Encounters 2).


Killing them Softly (Σκότωσέ τους γλυκά)
"Έχεις σκοτώσει ποτέ κανέναν; Κλαίνε, ικετεύουν, παρακαλούν, φωνάζουν τη μάνα τους...είναι ενοχλητικό...Μ' αρέσει να τους σκοτώνω απαλά, από απόσταση...δεν μ' αρέσουν τα συναισθήματα...", δηλώνει ο Jackie Cogan (Brad Pitt), επαγγελματίας τσεκαδόρος που φροντίζει ορισμένοι κανόνες της Μαφίας να παραμένουν σεβαστοί.Όταν κάποιοι ληστεύουν ένα μεγάλο χαρτοπαιχτικό παιχνίδι, που διεξαγόταν υπό την προστασία της Μαφίας, Cogan θα αναλάβει να τους εντοπίσει και να επαναφέρει την τάξη στην τοπική κοινωνία.
Α Good Day to Die Hard ( Πολύ Σκληρός για να πεθάνει 5)
Πέντε χρόνια μετά το Live Free or Die Hard, έρχεται η (πέμπτη) συνέχεια της θρυλικής περιπέτειας.  Αυτή τη φορά ο Τζον ΜακΛέιν (Μπρους Γουίλις) θα πάει στη Ρωσία για να σώσει το γιο του. Την ίδια στιγμή, στο trailer απολαμβάνουμε γρήγορα πλάνα και τόνους εκρήξεων, με τη μουσική συνοδεία της "Ωδής στη Χαρά" του Beethoven. Η 14η Φεβρουαρίου (η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και η μέρα της αμερικανικής πρεμιέρας) είναι μια καλή μέρα για να πεθάνει κανείς σκληρός, έτσι Bruce;
What Could Have Been
Μια συγγραφέας με σπάνιο ταλέντο θάβει την προηγούμενη ζωή της κάτω από επιπολαιότητα και απληστία.  Αργά ή γρήγορα, θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τον πραγματικό της εαυτό, όταν η ζωή της πέφτει στο χάος από το έργο της κόρης της,  που έχει φύγει από τη ζωή.
The First Time
Μια ρομαντική κωμωδία που επικεντρώνεται στο πρώτο Σαββατοκύριακο ενός νέου ειδυλλίου ανάμεσα σε δύο παιδιά του γυμνασίου. Ο τίτλος (Η πρώτη φορά) είναι αρκετός για να καταλάβουμε πολλά για το στόρυ της ταινίας...
Grave Encounters 2
Ένας (αρρωστημένα) κολλημένος σπουδαστής κινηματογράφου με την ταινία Grave Encounters (της οποίας το trailer παρακολούθησαν στο ίντερνετ πάνω από 20εκ. άτομα), ερευνά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και επισκέπτεται το πραγματικό ψυχιατρείο που απεικονιζόταν σε αυτήν, μαζί με τους φίλους του.
The Lone Ranger
Για το νέο τρέιλερ της ταινίας του Johnny Depp γράψαμε ξανά. Tώρα, το ξαναβλέπουμε.
 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: