Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Έδιωξαν τον Άνταμ Λέβιν με τις κλωτσιές λόγω των τατουάζ του


Έδιωξαν τον Άνταμ Λέβιν με τις κλωτσιές λόγω των τατουάζ του

Ο 31χρονος ποπάδικος γόης και κριτής του The Voice δεν κατάφερε να πείσει τους Κορεάτες πως η τίγρης που έχιε στο σώμα του δε θα ζωντανέψει κάτω από τη μπάρα...


Υπό άλλες συνθήκες θα τον άφηναν να κάνει όλα τα όργανα του γυμναστηρίου, θα του ξεναγούσαν σε όλους του χώρους του γυμναστηρίου, θα του πρότειναν να δοκιμάσει τα ομαδικά προγράμματα και φυσικά όλα αυτά με όσο δυνατόν λιγότερα ρούχα.
Ο Άνταμ Λέβιν (Adam Levigne) με το γνωστό σώμα-κορμί θανατηφόρο γεμάτο τατουάζ που έχει προκαλέσει πολλές φαντασιώσεις στις γυναίκες αυτού του πλανήτη κατά καιρούς, δε θα ξαναεπισκεφτεί σύντομα την Κορέα.

Κι ειδικά τα γυμναστήρια της. Ο frontman των Maroon 5 βρέθηκε εκεί λόγω της περιοδείας του συγκροτήματος του και κάποια στιγμή που είχε λίγο ελέυθερο χρόνο αποφάσισε να επισκεφτεί ένα τοπικό γυμναστήριο αλλά δεν σκέφτηκε τους τίγρεις και τους καρχαρίες που έχει «χτυπημένους» στο κορμί του.

Οι υπάλληλοι μόλις είδαν τα τατουάζ του κι ειδικά τον τίγρη, του ζήτησαν αμέσως να τα μαζέψει και να φύγει ενώ ήρθε και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου για να τον βγάλει έξω. « Τους διαβεβαίωσα πως δεν ήταν αληθινός τίγρης και δεν θα τους έβλαπτε αλλά δεν το βρήκαν αστείο. Ο ιδιοκτήτης με προσέβαλε απ΄σιτευτα. Τους τραγούδησα το Gangman Style μαζί με το χορευτικό και τίποτα. Σιωπή. Ούτε στους αστυνομικούς άρεσε» τουίταρε ο 31χρονος τραγουδιστής που έμεινε κατάπληκτος από τις αντιδράσεις.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: