Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η «Γυναίκα με τα Μαύρα» θα έχει σίκουελ, χωρίς… γυναίκα με μαύρα και χωρίς Ντάνιελ Ράντκλιφ!



Η «Γυναίκα με τα Μαύρα», με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ράντκλιφ στον πρώτο κεντρικό ρόλο του μετά τη Χάρι Πότερ εποχή, γνώρισε μεγάλη καλλιτεχνική κι εμπορική επιτυχία την περασμένη σεζόν, τόσο στον κόσμο όσο και στην Ελλάδα. Ωρα, λοιπόν, για το σίκουελ!


Η νέα ταινία θα λέγεται «The Angels of Death», το σενάριο υπογράφει ο Τζον Κρόκερ (συνεργάτης της Τζέιν Γκόλντμαν στο «Woman in Black») και η ιστορία δεν έχει πια στο επίκεντρο τον Αρθουρ Κιπς, τον ανυποψίαστο δικηγόρο που ενσάρκωνε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ στην πρώτη ταινία.

Η σκηνοθεσία ανατέθηκε στον Βρετανό Τομ Χάρπερ, με διαπιστευτήρια το «The Scouting Book for Boys» και τα τηλεοπτικά «This Is England ‘86», «Misfits» και «Demons». Η ιστορία του «Angels of Death» είναι και πάλι έμπνευση της συγγραφέως Σούζαν Χιλ, η οποία θέλησε να συνεχίσει έτσι τη συνεργασία της με τη Hammer, τον κινηματογράφο και… τα σίκουελς!

Η ιστορία αυτή τη φορά εκτυλίσσεται στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου, όπου η βρετανική κυβέρνηση επιτάσσει το γνωστό τρομαχτικό σπίτι στο Eel Marsh και το μετατρέπει σε ψυχιατρείο! Εκεί πιάνει δουλειά η Ιβ, μια νοσοκόμα που γρήγορα θα διαπιστώσει ότι το σπίτι κρύβει τα δικά του μυστικά. Η κρυφή ιστορία του σπιτιού έρχεται στην επιφάνεια με τον πιο άγριο τρόπο, όταν στα δωμάτιά του έρχονται επιπλέον να μείνουν παιδιά που έχουν μείνει χωρίς οικογένειες λόγω του πολέμου.

Η ταινία δεν έχει ακόμα καστ, ούτε και πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αλλά επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, η παραγωγή μάλλον δε θα καθυστερήσει!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: