Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ο Σίλβιο πουλάει τη βίλα των οργίων


Ο Σίλβιο πουλάει τη βίλα των οργίων

Με... πόνο καρδιάς αποχωρίζεται ο Μπερλουσκόνι την πολυτελή έπαυλή του στη «σμαραγδένια ακτή» της Σαρδηνίας, η οποία έμεινε στην ιστορία για τα θρυλικά πάρτι με τη συμμετοχή νεαρών κοριτσιών και υψηλών προσκεκλημένων


Πωλείται όπως είναι... επιπλωμένη η βίλα Τσερτόζα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένη, και τι αναμνήσεις, αφού, αν και ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός τη χρησιμοποιούσε για να φιλοξενεί αρχηγούς κρατών, η βίλα έμεινε τελικά στην ιστορία για τα όργια που γίνονταν με πρωταγωνιστή τον αχόρταγο για σεξ καβαλιέρε.

Η Τσερτόζα, έκτασης 150 στρεμμάτων, βρίσκεται στη «σμαραγδένια ακτή» (costa smerarlda) της Σαρδηνίας, και αποτελείται -εκτός από το κύριο οίκημα- από ακόμα δύο μικρότερες κατοικίες -η μία χρησιμοποιούνταν από τα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η δεύτερη φιλοξενούσε τους υψηλούς προσκεκλημένους του, μεταξύ των οποίων, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Τόνι Μπλερ- επτά πισίνες, μία τεχνητή λίμνη, τεχνητό ηφαίστειο, το οποίο μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας γιορτής είχε... εκραγεί, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους των γύρω περιοχών, θερμοκήπιο με ορχιδέες, χιλιάδες κοκκοφοίνικες, κάκτους και σπάνια φυτά.

Ισως όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της είναι μια σπηλιά, στην οποία υπάρχει μέχρι και πισίνα με ψηφιδωτό που απεικονίζει τον Ποσειδώνα στον πυθμένα της και η οποία βγαίνει κατευθείαν στη θάλασσα και διασφαλίζει τη διακριτική μετακίνηση από και προς τη Βίλα Τσερτόζα.

Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι, που πρέπει να είχε δει πολλές ταινίες Τζέιμς Μποντ, είχε παραδεχτεί την ύπαρξή της το 2004. Τότε είχε προκληθεί σάλος γιατί έγινε γνωστό πως κατά της διάρκεια της κατασκευής της, ανακαλύφθηκαν αρχαία ψηφιδωτά, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών λέγοντας πως η σπηλιά ήταν αναγκαία για την ασφάλεια του πρωθυπουργού, που εκείνη την περίοδο είχε δεχτεί 38 απειλές κατά της ζωής του. Ο καβαλιέρε που λατρεύει τις... καθαρές δουλειές, είχε επίσης ισχυριστεί ότι για τις κατασκευές και τις επεκτάσεις της βίλας είχε συμβουλευτεί τον τότε υπουργό Υποδομών, Πιέτρο Λουνάρντιο, ο οποίος τον είχε διαβεβαιώσει ότι οι εργασίες ήταν καθ' όλα νόμιμες και δεν χρειαζόταν έγκριση από τις Αρχές.

Καυτά στιγμιότυπα
Πριν πάντως αποκτήσει τη φήμη της βίλας των οργίων, η Τσερτόζα ήταν... μοναστήρι ή τουλάχιστον αυτό το όνομα της είχε δώσει ο πρώην ιδιοκτήτης της, Τζιάνι Ονοράτο, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «The Voice Sarda» (Φωνή της Σαρδηνίας) από τον οποίο την αγόρασε ο Μπερλουσκόνι στα τέλη της δεκαετίας του '70.

Εκτοτε, η βίλα από ησυχαστήριο άρχισε να μετατρέπεται σε άντρο ρωμαϊκών οργίων που για πρώτη φορά βγήκαν στην επιφάνεια τον Ιούνιο του 2009, όταν η ισπανική εφημερίδα «El Pais» δημοσίευσε φωτογραφίες του παπαράτσο Αντονέλο Ζαπαντού στις οποίες απεικονίζονταν γυμνόστηθες κοπέλες να λιάζονται αμέριμνα ή να περιτριγυρίζουν τον πρώην Τσέχο πρωθυπουργό, Μίρεκ Τοπολάνεκ, που ήταν ολόγυμνος και φανερά... ενθουσιασμένος.

Στις φωτογραφίες πόζαρε εν αγνοία του φυσικά και ο Μπερλουσκόνι μαζί με δύο κοπέλες στην αγκαλιά του. Σύμφωνα με τον Ζαπαντού, ο οποίος έστηνε «καρτέρι» κοντά στη βίλα επί χρόνια, το «ιταλικό πρωθυπουργικό αεροσκάφος μετέφερε σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο φίλους του πρωθυπουργού και κορίτσια -συνήθως χορεύτριες και εκκολαπτόμενες τηλεοπτικές περσόνες- στη βίλα». Ο Ζαπαντού, είχε, ωστόσο, στην κατοχή του κι πολλές άλλες φωτογραφίες, συνολικά 7.000, όπως ισχυρίζεται. Μεταξύ αυτών ήταν κι η τελετή ενός «ψεύτικου γάμου» μεταξύ του Μπερλουσκόνι και μιας νεαράς. «Υπήρχε ένα στεφάνι με λουλούδια, μια ομάδα κοριτσιών γύρω από το "ζεύγος", που χειροκροτούσαν και έδειχναν να διασκεδάζουν», περιέγραψε ο Ζαπαντού τα ενσταντανέ.

Το σκάνδαλο που ξέσπασε ήταν τεράστιο, γιατί είχε μόλις αποκαλυφθεί ένα άλλο, φυσικά με πρωταγωνιστή τον Μπερλουσκόνι και τη μόλις 17 χρονών Νοέμι Λετίτσια, την οποία ο καβαλιέρε γέμιζε με δώρα, γιατί «ήταν κόρη φίλων του».

Την... ανιδιοτελή αυτή αγάπη, ωστόσο, ουδόλως εκτίμησε η σύζυγός του, Βερόνικα Λάριο, η οποία και μετά απ' αυτές τις αποκαλύψεις υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Αυτές οι διαρροές στοίχισαν πολύ στον Μπερλουσκόνι που αποφάσισε να πουλήσει τη βίλα, με πόνο καρδιάς, αφού εκτός από τα πάρτι έχει ρίξει και πολύ χρήμα, γύρω στα 50 εκατ. ευρώ για διάφορες παρεμβάσεις.

Ο Σίλβιο πουλάει τη βίλα των οργίων

Η ΝΟΕΜΙ, Η ΝΑΝΤΙΑ, Η «ΡΟΥΜΠΙ» ΚΑΙ ΟΙ... ΑΛΛΕΣ
«Καυτές» νύχτες με τα κορίτσια των σκανδάλων

Οι περισσότερες από τις «κατακτήσεις» του Μπερλουσκόνι βρέθηκαν στη βίλα Τσερτόζα, εκεί όπου δόθηκαν μερικά από τα πιο καυτά μπούνγκ μπούνγκα πάρτι. Ο Καβαλιέρε απολάμβανε τα κορίτσια του ανενόχλητος μέχρι το 2009 οπότε και βρέθηκε σοβαρά «στριμωγμένος». Ο Τύπος δημοσιοποίησε τη φιλία του με μια νεαρή που φιλοδοξούσε να γίνει μοντέλο, τη Νοέμι Λετίτσια.

Εγινε γνωστό πως ο Μπερλουσκόνι είχε παρευρεθεί στο πάρτι για τα 18α γενέθλιά της και πως της είχε χαρίσει ακριβά δώρα, ενώ εκείνη τον συμπαθούσε τόσο που τον φώναζε «μπαμπάκα». Η Λάριο θύμωσε πολύ, δήλωσε πως δεν μπορεί να είναι σύζυγος «κάποιου που κάνει παρέα με ανήλικα, αφού είναι προφανές ότι την ήξερε πολύ πριν γίνει 18 και πως δεν είχε παρευρεθεί ποτέ στα 18α γενέθλια των δικών του παιδιών». Εκείνος επιχείρησε να δικαιολογηθεί ότι ήταν στα γενέθλια γιατί «ήταν φίλος της οικογένειας» και πως τη συναντούσε πάντα μαζί με τους γονείς της.

Ωστόσο, τόσο η ίδια η μητέρα της, που δούλευε στα κανάλια του Μπερλουσκόνι, όσο και ο πρώην σύντροφός της Τζίνο Φλαμίνιο τον διέψευσαν. Μάλιστα, ο Φλαμίνιο σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι ο Καβαλιέρε είχε φιλοξενήσει τη 18χρονη και αρκετές ακόμη νεαρές κοπέλες στη βίλα Τσερτόζα για μία εβδομάδα την περίοδο της Πρωτοχρονιάς του 2009.

Τα λεγόμενά του επιβεβαίωσε αργότερα και ο Ζαπαντού που δήλωσε πως μεταξύ των φωτογραφιών που κατέσχεσαν οι Αρχές ήταν και της Νοέμι στη βίλα σε πόζες με τον Μπερλουσκόνι, όχι και τόσο αθώες. Μία ακόμα κοπέλα που είχε βρεθεί στην Τσερτόζα, ήταν η Νάντια Μάκρι, πρώην συνοδός πολυτελείας. Οπως αποκάλυψε, είχε βρεθεί έναντι 10.000 ευρώ - στη βίλα μαζί με 25 ακόμα γυναίκες για ένα Σαββατοκύριακό πάθους. Οπως περιέγραψε τις στιγμές που έζησε στη βίλα, κάθε γυναίκα είχε το δικό της δωμάτιο, και μετά το δείπνο οι περισσότερες έκαναν σεξ είτε με τον Μπερλουσκόνι είτε με τους συνεργάτες του. Είπε επίσης πως η μαριχουάνα κυκλοφορούσε σε αφθονία.

Η πιο διάσημη, πάντως, «πρωταγωνίστρια» των μπούνγκα μπούνγκα ήταν η Μαροκινή Καρίμα «Ρούμπι» ελ Μαχρούγκ. Το 2010, ο Μπερλουσκόνι κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ με τη 17χρονη τότε Ρούμπι, ενώ του απαγγέλθηκαν και κατηγορίες για κατάχρηση της εξουσίας του, όταν τηλεφώνησε ο ίδιος σε αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν, προκειμένου να την αφήσουν ελεύθερη.

Η αστεία του δικαιολογία του ήταν ότι η Ρούμπι ήταν ανιψιά του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ -αν και Μαροκινή- και δεν ήθελε να «ανησυχήσει τον θείο της». Το αλατοπίπερο στην ιστορία έβαλαν τηλεφωνικές συνομιλίες της Μαροκινής καλλονής που διέρρευσαν στο Τύπο, όπου αποκάλυπτε ότι ο Μπερλουσκόνι θα τη «γέμιζε χρυσάφι, αρκεί να έκρυβε τα πάντα».

Σε μια άλλη συνομιλία, η Ρούμπι είχε ηχογραφηθεί να λέει σε φίλη της ότι η γνωριμία με τον Μπερλουσκόνι μετρούσε έναν χρόνο και ότι της έδινε 47.000 ευρώ την εβδομάδα, επιμένοντας ωστόσο ότι δεν είχαν σεξουαλικές επαφές.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ
Για την πώληση της βίλας Τσερτόζα πιέζουν και τα παιδιά του Μπερλουσκόνι, καθώς πλέον τη χρησιμοποιούν σπανίως. Λέγεται πως είχε ενδιαφερθεί να την αποκτήσει από το 2009 κιόλας ο εμίρης του Αμπού Ντάμπι, Χαλίφα μπιν Ζαγέντ Αλ Ναγιάν, είδηση που αργότερα διαψεύστηκε.

Ωστόσο, ο εμίρης μπήκε και πάλι στο κάδρο αφού φιγουράρει ως ο πιθανότερος αγοραστής, πρόθυμος να δώσει 460 με 470 εκατ. ευρώ για να την αποκτήσει.

Οι φήμες ενισχύθηκαν από το γεγονός ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, το κότερό του βρισκόταν στη Σαρδηνία. Πάντως, μεταξύ των αγοραστών φιγουράρει και Ρώσος ολιγάρχης, με 11 γράμματα και στενός φίλος του Πούτιν.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: