Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Αυστηρά για Άντρες: Πώς να της ζητήσεις το πρώτο ραντεβού



Μπορεί να γνωρίζεστε, να μιλάτε ή ακόμα και να είστε φίλοι, αλλά πώς θα της ζητήσεις να βγείτε έξω μαζί;


ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ άντρες, ακόμα κι όταν είναι πολύ άνετοι με τις γυναίκες, μπορεί να χάσουν το κουράγιο τους όταν πρέπει να τις ζητήσουν σε ραντεβού. Παρακάτω σου δίνουμε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαδικασία αυτή παιχνιδάκι!

Δείξε πυγμή
Το ξέρουμε ότι οι γυναίκες σήμερα είναι ανεξάρτητες, δυναμικές και απελευθερωμένες, δεν παύουν όμως να είναι γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθούν να είναι ρομαντικές και να τους αρέσει όταν ο άνδρας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Μην διστάσεις να ζητήσεις μια γυναίκα σε ραντεβού με το φόβο ότι είναι πολύ ανεξάρτητη ή φεμινίστρια. Το ένα δεν αντικρούει το άλλο. Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες που έχουν πυγμή και χαρακτήρα. Θέλουν να τις σέβονται, αλλά θέλουν και τον άνδρα δυναμικό. Δείξε ότι μπορείς να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, διαφορετικά θα τη χάσεις.

Δείξε ενδιαφέρον
Είναι καλή ιδέα να έχεις δείξει πρώτα το ενδιαφέρον σου στη γυναίκα που σου αρέσει προτού της ζητήσεις να βγείτε. Αν της έρθει πολύ ξαφνικό, μπορεί να αρνηθεί από το σοκ και μόνο. Όταν της ζητήσεις να βγείτε, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον την υποψία ότι σου αρέσει. Φλέρταρε, στείλε μηνύματα στο κινητό της και δείξε το ερωτικό σου ενδιαφέρον.
Αν είστε φίλοι για καιρό, το πιθανότερο είναι να μην γνωρίζει καν ότι το ενδιαφέρον σου δεν είναι μόνο φιλικό. Ξεκίνησε ένα απλό φλερτ, παίξε με τα μαλλιά της, επικοινώνησε πιο συχνά μαζί της, δείξε της ότι τη θέλεις. Αν είναι συνάδελφος στη δουλειά, επιδίωξε να κάνετε μαζί διάλειμμα ή να δουλεύετε μαζί.
Η μεγαλύτερη επαφή μαζί της θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν υπάρχουν αισθήματα και από τη δική της πλευράς. Ακόμα όμως κι αν δεν υπάρχουν πολλές ενδείξεις, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις το σχέδιο. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος τι έχει στο μυαλό της μια γυναίκα!

Στη βράση κολλάει το σίδερο
Έχε υπόψη σου ότι και το ερωτικό ενδιαφέρον έχει ημερομηνία λήξης. Αν περιμένεις πολύ καιρό για να κάνεις το πρώτο βήμα, μπορεί να απογοητευτεί ή πολύ απλά να προλάβει κάποιος άλλος. Αν όλα δείχνουν ότι υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές, μην αφήνεις τα πράγματα να σέρνονται. Ζήτησέ της να βγείτε αμέσως! Οι περισσότεροι άνδρες κάνουν το λάθος στο σημείο αυτό, να αναρωτιούνται και να αμφιβάλουν.
Μην κάνεις αυτό το λάθος και μην αφήνεις το μυαλό σου να τρέχει σε χίλιες δυο σκέψεις που σε σαμποτάρουν. Μόλις δεις ενδιαφέρον από πλευράς της, μίλησέ της γιατί «στη βράση κολλάει το σίδερο».

Κάντο τη σωστή στιγμή
Πόση σημασία έχει η σωστή στιγμή; Μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά! Επέλεξε λοιπόν να κάνεις την πρότασή σου όταν η γυναίκα που σε ενδιαφέρει είναι χαρούμενη και ευδιάθετη. Αν ανατρέξεις στις προηγούμενες εμπειρίες τις δικές σου ή των φίλων σου θα δεις ότι πολλές φορές οι άντρες διαλέγουν τις πιο παράξενες στιγμές για να ζητήσουν μια κοπέλα σε ραντεβού. Αυτό περιλαμβάνει και εκείνες τις στιγμές που μπορεί να μιλάει σε κάποιον ή είναι απασχολημένη με κάτι άλλο πέρα από εσένα. Οι ιδανικές στιγμές για να κάνεις το μεγάλο βήμα είναι οι εξής:
Όταν κάνετε μια πολύ ωραία συζήτηση.
Σε κοιτάζει σαν να μην θέλει να φύγει από κοντά σου. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή!
Είναι το ίδιο νευρική και αγχωμένη με εσένα, αλλά εξακολουθεί να χαμογελάει.
Γελάει με ό,τι κι αν πεις.
Φαίνεται σκεπτική, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι δεκτική απέναντί σου.
Η «ώρα της κρίσης»
Έχεις σκεφτεί τα πάντα, ξέρεις τι θα πεις και είσαι έτοιμος να δράσεις. Μην ξεχάσεις όμως να είσαι ευδιάθετος και απλός. Δεν χρειάζεται να το κάνεις τεράστιο θέμα ούτε να δείξεις φυσικά ότι έχεις κάνει πρόβες προηγουμένως μπροστά στον καθρέφτη!
Προσπάθησε να είσαι φυσικός, άμεσος και σίγουρος για τον εαυτό σου. Να χαμογελάς συχνά και να διατηρείς το χιούμορ σου.
Σε περίπτωση που πει «ναι» πρέπει να έχεις να προτείνεις ένα ωραίο μέρος για ραντεβού. Δεν χρειάζεται καν να σκεφτείς την περίπτωση που πει «όχι» γιατί δεν θέλεις να κάνεις αρνητικές σκέψεις. Το χιούμορ θα σε σώσει σε κάθε περίπτωση και να θυμάσαι ότι η εξάσκηση οδηγεί στην επιτυχία!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: