Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Μάθετε πώς η Beyonce έχασε 27 κιλά και ξανάγινε η γαζέλα που αγαπάμε


Μάθετε πώς η Beyonce έχασε 27 κιλά και ξανάγινε η γαζέλα που αγαπάμε

Η διάσημη star αδυνάτισε μένοντας σχεδόν νηστική (μείνετε μακριά από τη δίαιτά της).

Η Beyonce είναι η μία και απόλυτη γαζέλα και αυτό δε μπορεί τίποτα να το αλλάξει. Εκτός βέβαια από τη γέννηση ενός μωρού (στην προκειμένη περίπτωση της Blue Ivy) που εκτός από πανευτυχή μαμά τη μετέτρεψε και ζουμπουρλού 27 ολόκληρα κιλά πιο στρογγυλή. Φυσικά η πληθωρική star δε φοβήθηκε τις παραπανίσιες καμπύλες, αντίθετα κατάφερε με πολύ δουλειά, πειθαρχία και πείνα να επανέλθει σε φόρμα, χάνοντας αυτά τα περιττά κιλά μέσα σε πέντε μήνες.

Το διάσημο κορίτσι δεν έκατσε λεπτό σε ησυχία καθώς ακολούθησε αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής που περιελάμβανε 90 λεπτά τρέξιμο, pilates, γιόγκα και χορό κάθε μέρα. Επιπλέον η διατροφή της ήταν βασισμένη στις πρωτεΐνες και φυσικά στον περιβόητο χυμό με πιπέρι καγιέν και σιρόπι σφενδάμου που έχει ξαναδοκιμάσει κάνοντας στο παρελθόν ακραία δίαιτα.

Ποιο ήταν λοιπόν το πρόγραμμα διατροφής που ακολούθησε;

Πρωινό
Ασπράδια αυγών και φέτες γαλοπούλας

Μεσημεριανό
Πράσινη σαλάτα με αγγούρια και φασολάκια
ένα φρούτο

Βραδινό
Sushi Sashimi με πράσινη σως

καθημερινά 1λίτρο από τη λεμονάδα που φτιάχνει με πιπέρι καγιέν και σιρόπι σφενδάμου και την οποία δε θα σας προτείναμε σε καμία περίπτωση.

*Να τονίσουμε πως η εν λόγω διατροφή δεν ενδείκνυται χωρίς επιτήρηση από ειδικό διατροφολόγο και αναγράφεται για πληροφοριακούς λόγους ως παράδειγμα προς αποφυγή καθώς δεν είναι ολοκληρωμένη και επομένως μπορεί να προκαλέσει σοβαρές διατροφικές διαταραχές.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: