Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Best Dressed of the Week!



Όπως πολύ εύκολα μπορείς να καταλάβεις οι εμφανίσεις αυτής της εβδομάδας ήταν άψογες με τις επώνυμες να δίνουν το καλύτερο στιλιστικά εαυτό τους κι εμάς να βομβαρδιζόμαστε με νέες εικόνες και ιδέες.


Δεν θα μπορούσα να μην σου πω πως πράγματι δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω μόνο μία γιατί είναι ίσως από τις λίγες φορές που μπορείς μέσα σε ένα άρθρο να βρεις ό,τι στιλ ντυσίματος σου αρέσει περισσότερο είτε είσαι 18 είτε είσαι 50. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω το στιλάτο total black της Carine Roitfeld, το κομψό φόρεμα – σακάκι της Bianca Brandolini, το cocktail φόρεμα της Poppy Delevingne αλλά και το edgy σορτσάκι της Cara Delevigne. Aν έπρεπε να ξεχωρίσω μόνο μία θα έλεγα την Bianca Brandolini αλλά τι σημασία έχει όταν εσύ έχεις τη δύναμη και αυτή την εβδομάδα. Δες τις καλύτερες εμφανίσεις...



Η Jennifer Garner έδωσε το “παρών” σε συνέντευξη τύπου με φόρεμα με prints και παπούτσιαMary Janes. H Salma Hayek πήγε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι παρέα με τον σύζυγό της και επέλεξε την μπλε -μαύρη διχρωμία με την υπογραφή της Stella McCartney. H ηθοποιός Αmanda Seyfried με total κόκκινο κοστούμι Prada. 




H Bianca Brandolini με το νέο φόρεμα της σεζόν σε στιλ σακάκι και διακριτική διαφάνεια που μας άρεσε πολύ. Η Βlake Lively στα γυρίσματα της σειράς Gossip Girl με σύνολο στην απόλυτα χειμερινή απόχρωση, την μπορντό. Το μοντέλο Cara Delevigne με edgy σύνολο που όλες ξεχωρίσαμε. Συνδύασε το ψηλόμεσο σορτσάκι της με t-shirt, δερμάτινο jacket και μποτάκια. 




Η Chloe Sevigny με σύνολο Miu Miu. H Carine Roitfeld με μαύρο σύνολο, μεγάλα μάσκα γυαλιά ηλίου και γόβες με μεταλλικές μύτες. Η Eva Longoria με λευκή τουαλέτα της Maria Lucia Ηοhan, τσάντα Swarovski και γοβάκια Brian Atwood. 




H Jennifer Lopez βρέθηκε στο show του οίκου Chanel με λευκό φόρεμα Chanel και γόβεςTom Ford. To σύνολο της Jessica Alba μας άρεσε πολύ αφού σου δίνει ιδέες για το πως να ντυθείς μέσα στην ημέρα σου με δερμάτινο jacket, Proenza Shoulder φούστα και τσάνταDolce&Gabbana. Το μοντέλο Karla Kloss βρέθηκε σε πάρτυ στη γαλλική πρωτεύουσα κρατώντας τη Chanel τσάντα της. 




Το απόλυτο rock chick Kate Moss με Mulberry. H Kristen Stewart που ήταν το επίκεντρο της προσοχής στο show της Balenciaga επέλεξε ρούχα του οίκου. Ενώ η Laetitia Casta επέλεξε παλτό με φτερά και τσάντα Chanel. 




H Leighton Meester με κομψό φόρεμα Giambattista Valli που το συνδύασε με nude γόβεςCasadei. H Natalia Vodianova με Louis Vuitton πήγε στο fashion show του οίκου. Ενώ η Nikki Reed που τον τελευταίο καιρό ολοένα και πιο ευχάριστα μας εκπλήσσει με τις στιλιστικές της επιλογές συνδύασε το τζινάκι της με μεταξωτό λευκό πουκάμισο και πέδιλα. 




Πόσο όμορφη η Poppy Delevingne; H βρετανίδα συντάκτρια μόδας και πρώην μοντέλο εμφανίστηκε με cocktail φόρεμα και τσάντα  Louis Vuitton. H Rachel Zoe που ξέρει πολύ καλά από μόδα φόρεσε μπλε – μαύρη διχρωμία και η trendy Rihanna με ψηλόμεσο τζιν και πέδιλα Manolo Blahnik.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: