Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η Apple μοιράζει προσκλήσεις για τις 23 Οκτωβρίου


Η Apple μοιράζει προσκλήσεις για τις 23 Οκτωβρίου

Η αναμονή φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της, μιας κι η Apple έχει αρχίσει να στέλνει προσκλήσεις για την ειδική εκδήλωση όπου -όπως όλα δείχνουν- θα παρουσιάσει το iPad mini.


Στην πολύχρωμη πρόσκληση η εταιρεία γράφει ότι «Έχουμε κάτι ακόμη να σας δείξουμε» (We' ve got a little more to show you).
Βέβαια, κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν αποκλείεται να δούμε νέους MacBook ή ακόμα κι ένα MacBook mini.

Η χρονική στιγμή που επιλέχθηκε για να λάβει χώρα η εκδήλωση δεν είναι καθόλου τυχαία.

Οι μεν προσκλήσεις μοιράστηκαν μία ώρα αφότου η Microsoft επιβεβαίωσε τις τιμές του δικού της tablet, Surface, η δε εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τρεις ημέρες πριν τη διάθεση του Surface στην αγορά και μία ημέρα πριν την κυκλοφορία του Kindle της Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αρκετοί καταναλωτές δείχνουν μία προτίμηση στα μικρότερα tablets, τα οποία είναι σαφώς πιο οικονομικά και χάρη στη δικαστική διαμάχη μεταξύ των Apple και Samsung, έχει αποκαλυφθεί ότι ακόμη κι ο Στιβ Τζομπς που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση τη δημιουργία μικρότερου iPad, λίγους μήνες πριν το θάνατό του, είχε αλλάξει στάση.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα είχαν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο καθαρές φωτογραφίες που φέρονταν να απεικονίζουν το νέο iPad mini της Apple.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: