Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

A cup of tea please!


Πράσινο, Μαύρο, Λευκό ή Oolong!!! Τσάι, ένα από τα πιο δημοφιλή ροφήματα σε όλο τον κόσμο που ενισχύει την ομορφιά και την υγεία μας, βοηθώντας στην πρόληψη της γήρανσης και στην βελτίωση της ποιότητας του δέρματος μας.


Πάμε να δούμε τι κάνει αυτό το ρόφημα που τυχαία ανακάλυψε το 2737 π.Χ., ο κινέζος αυτοκράτορας Σεν Νουνγκ. Ο κινέζος αυτοκράτορας ήταν στην ύπαιθρο και οι υπηρέτες του έβραζαν νερό για να πιει, έπεσαν λίγα ξερά φύλλα από έναν άγριο θάμνο τσαγιού που βρισκόταν εκεί δίπλα κατα λάθος μέσα στο βραστό νερό. Ο αυτοκράτο­ρας το δοκίμασε από περιέργεια, του άρεσε πολύ και από εκεί άρχισαν όλα…
Στα μάτια
Παγώστε ελαφρά το φακελάκι τσαγιού και χρησιμοποιήστε σε μορφή κομπρέσας - θα σας ξεκουράσει και θα απομακρύνει τους μαύρους κύκλους.
Πάρτε 2 φακελάκια μαύρο τσάι και αφήστε τα να μουλιάσουν σε κρύο νερό για μερικά λεπτά. Τοποθετήστε τα φακελάκια στα μάτια σας για δέκα λεπτά περίπου. Το μαύρο τσάι βοηθά στο να καταπολεμήσετε το πρήξιμο που προέρχεται από την κατακράτηση υγρών στην περιοχή.


Στο προσώπο
Ερεθισμένη επιδερμίδα. Bράστε 1 κ. σούπας άνθη χαμομηλιού σε 150 ml νερό. Αφήστε να κρυώσει για 15 λεπτά πριν το σουρώσετε. Προσθέτετε 2 σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας. Κάντε με αυτό το μείγμα κομπρέσες στο πρόσωπο για να καταπραΰνετε την ερεθισμένη επιδερμίδα. (Προσοχή όμως, όχι πάνω στα μάτια.)
Ντεμακιγιάζ. Aνακατέψτε 2 κ. σούπας φρέσκο γάλα με 2 κ. σούπας αφέψημα χαμομηλιού. Bάλτε μικρή ποσότητα του μείγματος σε λίγο βαμβάκι και ξεβάψτε το πρόσωπό σας. Mόλις τελειώσετε με τον καθαρισμό, πλύντε το πρόσωπο με νερό.
Δροσιστική μάσκα. Πάρτε 3 κ. σούπας μαγιονέζα και ανακατέψτε μαζί 1 κ. γλυκού φύλλα πράσινο τσάι. Απλώστε την μάσκα (όχι στην περιοχή των ματιών) και αφήστε για 20 λεπτά. Ξεπλύνετε τη μάσκα, σκουπίστε το δέρμα σας ταμπονάροντάς το και συνεχίστε την περιποίησή σας με μια πλούσια ενυδατική κρέμα.


Στα μαλλιά
Τα σαμπουάν με υψηλή περιεκτικότητα τσαγιού θα σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τα λεπτά μαλλιά.


Στο μπάνιο
Ένα αφρόλουτρο τσαγιού θα σας χαρίσει ευεξία, θα σας τονώσει αφήνοντας στο δέρμα σας ένα φίνο λεπτό άρωμα. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλατα ή αιθέρια έλαια τσαγιού.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: