Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

8 + 1 συμβουλές ομορφιάς για να σας προσλάβουν σε μια δουλειά


8 + 1 συμβουλές ομορφιάς για να σας προσλάβουν σε μια δουλειά

Μπορεί να διανύουμε δύσκολες μέρες, τις δουλειές να τις βρίσκουμε με το ντουφέκι, όμως αν είστε μία από τις τυχερές που έχετε στείλει το βιογραφικό σας και σας κάλεσαν να πάτε για μία συνέντευξη, καλό είναι να δείχνετε στα καλύτερά σας.


Εκτός λοιπόν από τα τυπικά προσόντα, θα πρέπει να είστε και άκρως περιποιημένη για να κερδίσετε και την πρώτη εντύπωση. Σας έχουμε λοιπόν μερικές πρακτικές συμβουλές ομορφιάς για να έχετε την πρόσληψη στο… τσεπάκι σας.

Απαλά Χείλη

Μπορεί να έχετε λέγειν και να απαντάτε σε όλες τις ερωτήσεις του μελλοντικού αφεντικού σας, αν όμως τα χείλη σας είναι σκασμένα και ξεφλουδισμένα να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν ακούει. Γι’ αυτό πριν πάτε στη συνέντευξη φροντίστε να έχετε κάνει μια απολέπιση το προηγούμενο βράδυ και την ώρα της συνέντευξης φροντίστε να φοράτε ένα απαλό gloss ή κραγιόν.

Δώστε λάμψη στο πρόσωπό σας

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να δείχνετε κουρασμένη στη συνέντευξή σας, ειδικά αν έχετε ξαγρυπνήσει το προηγούμενο βράδυ από την αγωνία σας. Φροντίστε λοιπόν να δώσετε λίγη λάμψη στο πρόσωπό σας με ένα ρουζάκι στις αποχρώσεις του ροζ το οποίο θα βάλετε στα μάγουλά σας με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω.

Η αυστηρή αλογοουρά

Τα ατίθασα μαλλιά δεν είναι και η καταλληλότερη επιλογή για μια συνέντευξη για δουλειά. Θέλετε να σας πάρουν στα σοβαρά, οπότε πρέπει να το αποπνέετε. Πιάστε λοιπόν τα μαλλιά σας μια αυστηρή αλογοουρά και είστε έτοιμη για… σοβαρή κουβέντα.

Επιλέξτε το σωστό άρωμα

Βασικός κανόνας για τις συνεντεύξεις για δουλειά είναι να μην φοράτε ποτέ το πιο βαρύ άρωμα που έχετε στην τουαλέτα σας. Τα υπερβολικά sexy αρώματα μπορεί να στείλουν το λάθος μήνυμα. Προτιμείστε απαλά αρώματα που παραμένουν θελκτικά και σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα.

Προτεραιότητα η φυσικότητα

Το μακιγιάζ σας δε θα πρέπει να είναι πολύ έντονο. Μία συνέντευξη για δουλειά απαιτεί ένα μακιγιάζ σε πιο φυσικούς και γήινους τόνους. Προτιμείστε σκιές σε αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ, όπως επίσης και κραγιόν σε πιο φυσικούς τόνους.

Ο ύπνος τρέφει τα… μωρά

Φροντίστε να έχετε κοιμηθεί τουλάχιστον οκτώ ώρες πριν από τη συνέντευξη. Αν είστε κουρασμένη οι απαντήσεις σας δε θα είναι εύστοχες. Επίσης οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες δεν είναι εικόνα για να εντυπωσιάσετε του μελλοντικούς σας εργοδότες.

Όμορφα χέρια

Μπορεί το καλοκαίρι να ήταν της μόδας τα φλούο χρώματα στα νύχια, όμως μη διανοηθείτε να εμφανιστείτε έτσι σε μια συνέντευξη για δουλειά. Είπαμε… Πρέπει να δείχνετε σοβαρή από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Επιλέξτε λοιπόν ένα nude μανό ή καταφύγετε στην κλασική λύση του γαλλικού μανικιούρ.

Αποφύγετε το κάπνισμα

Αν καπνίζετε, μην το κάνετε πριν από τη συνέντευξη. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για τους εργοδότες, από μία υποψήφια που μυρίζει… τσιγάρο!

Για εσάς που έχετε τατουάζ

Αν έχετε ένα τατουάζ σε εμφανές σημείο, καλό είναι να προσπαθήσετε να το… «σβήσετε» λιγάκι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Απλώστε λίγο make up ή foundation για να μην είναι πολύ έντονο και τραβάει την προσοχή των μελλοντικών αφεντικών σας.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: