Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ομογενείς μας δανείζουν 600 δις για το χρέος με... έναν όρο!


Ομογενείς μας δανείζουν 600 δις για το χρέος με... έναν όρο!

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση είναι «χαμένη» στις λίστες, στα cd και στις τελικές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, η έκθεση της οποίας θα καθορίσει την εκταμίευση της επόμενης δόσης στη χώρα μας, ομογενείς με επικεφαλής τον καθηγητή και πρόεδρο του οργανισμού End National Debt (Τέλος στο Ελληνικό Χρέος) Μανώλη Λαμπράκη μας δίνουν 600 δισεκατομμύρια ευρώ υπό έναν.... όρο!!!


Σε εκδήλωση μάλιστα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας σε ταυτόχρονη μετάδοση μέσω του διαδικτύου, σε όλο τον κόσμο, τόσο ο κ. Λαμπράκης όσο και ο φερόμενος ως βασικός εμπνευστής του σχεδίου σωτηρίας της Ελλάδας και χρηματοδότης της προσπάθειας Αρτέμις Σώρρας ανακοίνωσαν μεταξύ άλλων ότι:

Τα 600.000.000.000 δολάρια που προορίζονται για την εξαγορά του παγκόσμιου ελληνικού χρέους αλλά και για την ανάπτυξη της χώρας έχουν κατατεθεί σε κεντρική τράπεζα υπό τη μορφή ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου, όπως ισχυρίζονται και το καταθετήριο έχει παραδοθεί στο ελληνικό προξενείο του Τορόντο.

Ποιος είναι ο όρος για να… σωθούμε;

Για να πάρουμε το χρήμα θα πρέπει να διενεργηθεί πλήρης λογιστικός έλεγχος στα έσοδα και τα έξοδα του ελληνικού κράτους για να μην υπάρξει κατασπατάληση των πόρων αυτών.

Δεν μας τα χαρίζουν …μας τα δανείζουν!

Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για δωρεά αλλά για δάνειο, ο χρόνος αποπληρωμής του οποίου μπορεί να φτάσει τον 1 αιώνα!! 100 χρόνια δηλαδή, με επιτόκιο που ανέρχεται στο 0,5%!!

Επίσης, οι ομογενείς μας ανακοίνωσαν ότι υπάρχουν διαθέσιμα και περαιτέρω κεφάλαια, εφόσον χρειαστεί.

«Υπάρχουν όσα χρήματα απαιτούνται» τόνισε ο κ. Σώρρας.

Όπως υποστηρίζει η «τρόικα»… των ομογενών στην πρόσφατη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, πριν από λίγες ημέρες, στελέχη της End National Debtπου βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη προσεγγίστηκαν από κρατικούς αξιωματούχους 24 κρατών προκειμένου να τους ζητηθούν χαμηλότερα δάνεια για κράτη όπως η Σερβία, η Αίγυπτος, το Μεξικό και η Ουκρανία!!!

Στην ίδια εκδήλωση η End ανακοίνωσε ότι προχωρά στην ίδρυση μιας νέας τράπεζας, της Cyprous Motherland Bank (Τράπεζα Πατρώας Γης Κύπρου) με κεφάλαιο 20 δισ. δολαρίων. Τα χρήματα αυτά προορίζονται για την εξαγορά εδαφών που ανήκουν σε ελληνοκύπριους αλλά βρίσκονται στα κατεχόμενα. Στόχος αυτής της ενέργειας είναι η αγορά γης από ‘Έλληνες και όχι από Τούρκους!!

Πάντως το θέμα τις τελευταίες ώρες έχει πάρει μεγάλη διάσταση στα ΜΜΕ εξαιτίας της δυσχερής οικονομικής κατάστασης της χώρας , ενώ οι αντιδράσεις είναι ποικίλες, με μεγάλη μερίδα του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου να αμφισβητεί τις προθέσεις και τους ισχυρισμούς του κου Μ.Λαμπράκη και των συνεργατών του.

Στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Άκη Παυλόπουλου, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης επέδειξε στον δημοσιογράφο και στους παρισταμένους τα 6 αποδεικτικά έγγραφα των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ έκαστο, τονίζοντας πως τα έχουν στείλει ήδη στον πρωθυπουργό.

Σήμερα πάντως στην πρωινή εκπομπή του Γ.Παπαδάκη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης παρομοίασε την όλη υπόθεση με την περίπτωση του Βλάση Τσάκα ο οποίος συστηνόταν ως εκπρόσωπος υποψήφιου επενδύτη για τον Παναθηναϊκό!!!

Με αφορμή την ιστορία αυτή, πολλοί ήταν και αυτοί που θυμήθηκαν την ιστορία του Γιώργου Kαματερού, ο οποίος εμφανίστηκε στην επικαιρότητα στις αρχές Φεβρουαρίου του 1976, υποστηρίζοντας ότι ανακάλυψε το φάρμακο κατά του καρκίνου!! Ο 36χρονος μοίραζε με βυτιοφόρα το ιαματικό νερό που υποτίθεται έφερνε από την Κω, στις γειτονιές της Αθήνας και λίγες μέρες αργότερα στην επαρχία . Οι αναλύσεις των επιστημονικών ιδρυμάτων, όμως, ανέφεραν συνεχώς ότι πρόκειται για απλό νερό χωρίς καμιά θεραπευτική ιδιότητα, το θαυματουργό νερό αποδείχτηκε «μούφα», γεγονός που τελικά οδήγησε τον Καματερό σε δικαστικές περιπέτειες!!

Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι ο θησαυρός να μην αποδειχτεί άνθρακας, γιατί δεν βρισκόμαστε στο 1976 αλλά στο 2012 και η οργή, η απόγνωση και η αγανάκτηση του ελληνικού λαού πιο μεγάλη από ποτέ… !!!






Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: