Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Πώς να δείχνετε καλύτερη…γυμνή, σε 5 μόλις κινήσεις!

866c2645b8a4b3dd1b6d13b1fd28e6bd8322a22e.460.318.fc85c9ae8ea92d471d76b49605fa1fc149a5658e Πώς να δείχνετε καλύτερη...γυμνή, σε 5 μόλις κινήσεις!

Το να μπορείτε να νιώθετε καλά, όταν έρθει η στιγμή να αποκαλυφθείτε γυμνή στο νέο σας αμόρε, θα σας κάνει να εξοικειωθείτε με το σώμα σας αλλά και να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του…
γυμνού εαυτού σας. Τι και αν έχετε ατέλειες στο δέρμα του σώματός σας, αν τα οπίσθια σας δεν είναι….made in brazil, και αν τα «πιασιματάκια» σας δεν σας ικανοποιούν πλήρως! Ήρθε η ώρα να δώσετε τέλος στα άγχη που ταλανίζουν το μυαλό σας για το πώς είναι το σώμα σας!


Για αυτό ας δούμε μερικές απλές κινήσεις, που μπορούν, χωρίς κόπο και σκληρή δουλειά, να σας κάνουν να αισθάνεστε σίγουρες για το σώμα με το οποίο η φύση, αλλά και τα γονίδια, σας προίκισαν.

1. Βάλτε λοσιόν μαυρίσματος!Όσο όμορφο και αν είναι το δέρμα σας φυσικό, η μαυρισμένη επιδερμίδα μπορεί να καμουφλάρει τις ζάρες και τις ατέλειες του. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ξεκινήσετε δίατα αστραπή, αρκεί μόνο να αλείψετε το σώμα σας με κάποιο ειδικό προϊόν μαυρίσματος που υπάρχουν άφθονα στο εμπόριο.

Λίγο ρουζ στα μάγουλά σας, θα δώσει στο πρόσωπο σας μια υγιή λάμψη και θα τονωθείέτσι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας καθώς γδύνεστε.

Εκτός από τα μάγουλα, εφαρμόστε το και στα πόδια σας, και θα αποκτήσετε το γεμάτο αυτοπεποίθηση βλέμμα του δίμετρου supermodel στην πασαρέλα. Συμβουλή : Μην το παρακάνετε, γιατί θα λεκιάσετε τα σεντόνια σας.

2. Μην ξεχάσετε να κάνετε μανικιούρ/πεντικιούρΥπάρχει μαγεία στα νύχια σας και ας μην την υποτιμούμε. Ακόμη και αν το μανικιούρ-πεντικιούρ, είναι κάτι που προσφέρετε στον εαυτό σας καθημερινά, τώρα είναι η στιγμή που δεν πρέπει να το ξεχάσετε με τίποτα. Τα περιποιημένα νύχια των χεριών και των ποδιών σας, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας, και θα κάνουν δέκα φορές πιο καυτή τη βραδιά με τον αγαπημένο σας. Μην ξεχνάτε : επιβάλλεται και η αφαίρεση των κάλων γιατί όχι και ένα μασάζ ποδιών από πριν.

3. Το ευαίσθητο σημείο σας!Η περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής, είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέσα έκφρασης του εαυτού σας. Φανταστείτε να έχετε πάει στο κομμωτήριο, να έχετε φτιάξει το..μαλλί της κεφαλής σας, να έχετε αγοράσει τα πιο σέξι εσώρουχα που βρήκατε στα μαγαζιά, αλλά να έχετε “ξεχάσει” το ευαίσθητο σημείο σας στα χρόνια της..εφηβείας!.
Πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας, είχε δηλώσει στο παρελθόν, πως ήταν ιδιαίτερα ευτυχής που η σύντροφος του είχε υιοθετήσει το σχήμα καρδιάς!.

4. Φορέστε ένα σαγηνευτικό άρωμαΜια πρόσφατη μεγάλη έρευνα, βρήκε ότι το 90% των γυναικών αισθάνονται πιο σίγουρες όταν φορούν το άρωμα τους. Ως εκ τούτου, φορώντας ένα άρωμα που σας αρέσει, θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα για τον εαυτό σας, και κατά συνέπεια, θα σας κάνει πιο ελκυστικές στα μάτια του άνδρα που έχετε δίπλα σας.
Τραβήξτε την προσοχή με λίγες σταγόνες στο ντεκολτέ και στους καρπούς σας.

5 . Ντυθείτε με..αξεσουάρΌντας γυμνή, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να φοράτε και τίποτα. Ένα κόσμημα, θα σας βοηθήσει να λικνίζετε το σώμα σας αισθησιακά, κάτι που θα σας προσδώσει πολλές νότες μυστηρίου και αποπλάνησης. Προτιμήστε κοσμήματα που μπορούν να τον γαργαλήσουν, όπως αυτά με προσθήκες από φτερά. Τα ψηλά τακούνια, επίσης θα τον εξιτάρουν, μιας και θα ανυψώσουν στη στιγμή τα οπίσθια σας.

Μην ξεχνάτε :

Η καλύτερη συμβουλή για να αισθάνεστε καλά, είναι να αποκτήσετε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη στο σώμα σας. Σε μακροπρόθεσμη βάση, θα αισθάνεστε πιο σίγουρες με τη γύμνια σας, και ως εκ τούτου, θα φαίνεστε εκατό φορές πιο ελκυστικές και στα δικά του μάτια. Γιατί όχι λοιπόν, να μην συνηθίσετε να κοιμάστε γυμνές τα βράδια, αφού πρώτα έχετε φροντίσει να χαρίσετε στο σώμα σας ένα ζεστό μπανάκι…


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: