Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

"Ακατάλληλο" τρέιλερ για την κωμωδία αστέρων που γυριζόταν 4 χρόνια!


Το τρέιλερ του εξωφρενικού Movie 43 μόλις κυκλοφόρησε και κρίθηκε red band

Update: To πρώτο τρέιλερ από την εξωφρενική star cast κομεντί μόλις κυκλοφόρησε! Δείτε όλο το Χόλιγουντ να παρελαύνει με περισσότερο ή λιγότερο αστεία σκετσάκια - κάποια από αυτά αρκετά τολμηρά, ώστε να χαρακτηριστεί επισήμως "ακατάλληλο" (red band).


Σε ένα πρότζεκτ με περισσότερους από 15 σεναριογράφους και σκηνοθέτες – μεταξύ αυτών Πίτερ και Μπόμπι Φάρελι, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μπρετ Ράτνερ, Γκρίφιν Ντιουν, Τζέιμς Γκαν και Μπομπ Όντενκιρκ- και με ένα μπουκέτο ηθοποιών που περιλαμβάνει (βαθιά αναπνοή) Έμα Στόουν, Κλόι Μόρετζ, Κέιτ Γουίνσλετ, Χιου Τζάκμαν, Κρίστεν Μπελ, Άννα Φάρις, Κρις Πρατ, Ρίτσαρντ Γκιρ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Ούμα Θέρμαν, Τζέισον Σουντέικις, Χάλι Μπέρι, Ναόμι Γουότς, Στίβεν Μέρτσαντ, Λιβ Σράιμπερ, Σαμ Ρόκγουελ, Κίραν Κάλκιν και Τζάστιν Λονγκ, μάλλον δεν είναι να απορείς που η παραγωγή χρειάστηκε λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο (σχεδόν τέσσερα χρόνια!) για να μπει σε σειρά. Πλέον η ταινία «Movie 43» έχει πάρει τροχιά για τις αίθουσες και μερικές φωτογραφίες από το Entertainment Weekly δίνουν μια γεύση αυτής της σπονδυλωτής κωμωδίας.

Αρχική έμπνευση των αδελφών Φάρελι (τελευταία έμπλεξαν με την αναβίωση του Τρίο Στούτζες), η ταινία ολοκληρώνεται μετά από αρκετά χρόνια γυρισμάτων, καθώς τα μικρά (τύπου σκετς) κομμάτια καθενός από τους πολυάριθμους πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες κινηματογραφήθηκαν εμβόλιμα ανάμεσα σε άλλα πρότζεκτ της ατζέντας τους και τώρα συναντιούνται γύρω από ένα βασικό άξονα πλοκής, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σύνολο με νόημα και ειρμό.

Χαρακτηριστικά επεισόδια είναι η συνάντηση ενός χωρισμένου ζευγαριού (Στόουν και Κάλκιν) στο σουπερμάρκετ, όπου αρχίζουν να συζητούν τα προβλήματά τους χωρίς να συνειδητοποιούν ότι ακούγονται από τα μεγάφωνα σε όλο το χώρο, το παράξενο ραντεβού της Μπέρι με τον Μέρτσαντ, η απόφαση δύο γονιών (Γουότς και Σράμπερ) να σταματήσουν την εκπαίδευση του γιου τους στο σπίτι και να τον στείλουν στο σχολείο προκειμένου να αντιμετωπίσει μόνος του τον κόσμο (και τους bullies), το δείπνο της Γουίνσλετ με τον Τζάκμαν, αλλά και μια αναπάντεχη εμπλοκή του … Μπάτμαν στις ιστορίες.

Ανυπομονούμε να δούμε περισσότερο υλικό και να καταλάβουμε πώς όλοι αυτοί οι διαφορετικοί χαρακτήρες θα συνδέονται. Πάντως δεν ανησυχούμε. Εδώ τα κατάφεραν στο «Cloud Atlas», η κωμωδία δε θα βρει τον τρόπο;





































Πηγη
  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: