Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

4 μυστικά ομορφιάς για 40άρες θεές


<b>Υαλουρονικό μου σ'αγαπώ:</b> για ακόμη περισσότερη ενυδάτωση το υαλουρονικό οξύ  έχει τη λύση. Στην ουσίαα είναι μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες για το «γέμισμα» των ρυτίδων που όμως είναι ασφα
Σίγουρα κάθε δεκαετία που περνάει από επάνω οσυ αφήνει κάποια σημάδια στο πρόσωπο σου όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι.
Στον αγώνα σου για τέλειο δέρμα, ομορφιά και λάμψη έχεις ένα σύμμαχο:τα σωστά προϊόντα και τον σωστό τρόπο για να δείχνεις κουκλάρα σε κάθε ηλικία, εξάλλου μην ξεχνάς ότι διανύεις την πιο σέξι δεκαετία της ζωής σου, λίγο το έχεις; Διάβασε παρακάτω και θα βρεις όλα εκείνα τα μυστικά που θα σε μεταμορφώσουν σε θεά στη χρυσή σου δεκαετία!

Ενυδάτωση και Άγιος ο Θεός: αν σκέφτεσαι ότι υπάρχει κάποια στιγμή στη ζωή σου που το δέρμα σου θέλει τη βοήθεια σου γιατί διψάει και αν δεν το ενυδατώσεις δεν θα τα καταφέρει, τότε τώρα είναι αυτή η ώρα! Όποια ρουτίνα περιποίησης και αν ακολουθούσες μέχρι τώρα αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχνάς πλέον είναι να το ενυδατώνεις και να χρησιμοποιείς και έλαια που είναι βαθιά ενυδατικά αφού μια σταγόνα μπορεί να κάνει θαύματα για το δερματάκι σου! Το δέρμα σου στα 40 σου δεν έχει τόσα φυσικά έλαια και πρέπει να το ενισχύσεις αν δεν θέλεις να χάσει την λάμψη και τη ζωντάνια του.



Φρόντισε για το δέρμα σου:Το δερματάκι σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση απλά θέλει τώρα μεγαλύτερη φροντίδα αφού οι πόροι δείχνουν να είναι μεγαλύτεροι και μπορεί να έχεις ήδη παρατηρήσει ότι το δέρμα σου γίνεται όλο και πιο άτονο. Ένας από τους βασικούς παράγοντες είναι φυσικά ότι το δέρμα σου τώρα έχει την τάση να είναι πιο ξηρό και ότι οι γραμμές που δεν είχες στα 30 σου ξαφνικά κάνουν μπαμ. Όταν το δέρμα σου "στεγνώνει" τότε οι λεπτές γραμμές αρχίζουν να φαίνονται περισσότερο όπως βλέπεις και στην θεά Ναόμι Γουάτς. Να ζήσει λοιπόν το κολλαγόνο αφού τα ρετινοειδή αντικαθιστούν σε ένα μεγάλο βαθμό τη βιολογική δράση της ρετινόλης (βιταμίνη Α), που έχει την ιδιότητα να απαλύνει τις λεπτές γραμμές και το δέρμα να δείχνει πιο λείο και απαλό! Βάλε την κρεμούλ σου 3 φορές την εβδομάδα αφού η αντιγηραντική του δράση θα δεις ότι κάνει θαύματα!



Υαλουρονικό μου σ'αγαπώ: για ακόμη περισσότερη ενυδάτωση το υαλουρονικό οξύ έχει τη λύση. Στην ουσίαα είναι μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες για το «γέμισμα» των ρυτίδων που όμως είναι ασφαλές. Μετά το μπότοξ, είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος στα ιατρεία των δερματολόγων αλλά το κυριότερο είναι ότι πλέον μπορείς να το βρεις ως δραστικό συστατικό στις κρέμες. Η δράση του είναι πολύ σημααντική και αυτό που κάνει στην ουσία είναι να δεσμεύσει μεγάλες ποσότητες υγρασίας και έτσι το δέρμα να μην χάνει την ελαστικότητα του!

Προστατεύσου από τον ήλιο: τώρα περισσότερο από ποτέ οφείλεις να προστατευτείς από τις βλαβερές ηλιακές ακτινοβολίες που προκαλούν ανεπανόρθωτη ζημιά στο δερματάκι σου. Φρόντισε ειδικά στη χώρα μας να χρησιμοποιείς πάντα την αντηλιακή σου κρέμα το πρωί ή ένα προϊόν μέικ-απ που σου παρέχει αντηλιακή προστασία. Έτσι δεν αφήνεις τον ήλιο να κάνει ζημιά στο δέρμα σου και αποφεύγεις την ενίσχυση των λεπτών γραμμών και τους ερεθισμούς φυσικά και τις κοκκινίλες.

Μην ξεχνάς τη σωστή απολέπιση: η απολέπιση είναι εδώ για να σε βοηθήσει να απαλλαχτείς από τα νεκρά κύτταρα και να μπορείς στη συνέχεια να ενυδατώσεις το δερματάκι σου!Ξέχασε τα νεκρά κύτταρα με το κατάλληλο σκραμπ και σκέψου έναα απολεπιστικό με παπάγια και ανανά για να προσφέρουν φυσική απολέπιση στο δέρμα σου και να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: