Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

3 λάθη που κάνεις στο κρεβάτι!


3 λάθη που κάνεις στο κρεβάτι!

Διαπίστωσε ποια είναι τα βασικά λάθη που κάνεις στο κρεβάτι και τον απωθούν, και διόρθωσέ τα προς όφελος και των δυο σας! Για να τον ανάψεις στο λεπτό... και για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια σας!



Λάθος 1: Άνετα ρούχα

Όντως είναι πολύ ανακουφιστικό να φοράς τις άνετες φαρδιές σου αγαπημένες πιτζάμες. Να γνωρίζεις όμως ότι δεν είναι το πιο ελκυστικό θέαμα για το σύντροφό σου. Αντιθέτως φόρεσε ένα ωραίο σέξυ σουτιέν, ένα αποκαλυπτικό νεγκλιζέ, και μην παραμελείς ποτέ να του εξάπτεις τη φαντασία και την ερωτική του διάθεση.



Λάθος 2: Δεν ζητάς ποτέ εσύ να κάνετε έρωτα

Μην περιμένεις πάντα από εκείνον να κάνει την πρώτη κίνηση για να κάνετε σεξ. Δεν είναι κακό να παίρνεις και εσύ κάποιες φορές την πρωτοβουλία και να ξεκινήσεις τα ερωτικά παιχνιδάκια. Θα του τονώσεις την αυτοπεποίθηση, θα δώσεις νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή και θα τον ξεσηκώσεις!




Λάθος 3: Κριτική

Απόφυγε την με κάθε τρόπο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιερωτικό από μία γυναίκα που γκρινιάζει ακόμα και στο κρεβάτι. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να του εκφράζεις και να τον επιβραβεύεις για όλα αυτά που σου κάνει και τα λατρεύεις!

Βάλε λοιπόν τα σέξι τα εσώρουχά σου, πάρε πρωτοβουλία, πες του τι σου αρέσει και η βραδιά προβλέπεται μακρά!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: