Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Αναβάθμισε το χειμερινό σου στυλ με 3 styling tips!

Τέλεια παπούτσια σε αναπάντεχα χρώματα!


Θέλεις να είσαι στη μόδα αλλά χωρίς να το παρακάνεις. Θέλεις με απλά κομμάτια που μπορεί να έχεις στην ντουλάπα σου και με ελάχιστες προσθήκες να κάνεις την fashion διαφορά;
Η editor του blog http://hotspotemily.blogspot.gr/ Iωάννα Γαρεφαλάκη, μοιράζεται με το WomenOnly τις προτάσεις της για να αναβαθμίσεις άμεσα το λουκ σου εν' όψει χειμώνα!

Πράσινες γόβες: 29.95€ H&M, Κόκκινη καστόρινη γόβα: 39.95€ Zara, Σουέντ μποτάκι: 59.95€ Zara, Γαλάζια γόβα: 59€ Blink, Μπλε γόβα: 29.95 Zara€
Ένα ζευγάρι χρωματιστά παπούτσια, είτε είναι γόβες, μποτίνια ή φλατ, δίνει άμεσα διάσταση σε κάθε εμφάνισή σου, κάνει ενδιαφέρον ακόμα και το πιο βαρετό σύνολο, ενώ ταυτόχρονα δίνει μια χαρούμενη διάθεση στο χειμερινό σου στυλ!
Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να φορέσεις χρωματιστές γόβες μαζί με ένα τζην και ένα απλό t-shirt! Αν σου αρέσει η ιδέα του color blocking, αλλά διστάζεις να την τολμήσεις, θυμήσου πως τα χρωματιστά παπούτσια είναι ο ευκολότερος τρόπος για να πειραματιστείς με το συνδυασμό χρωμάτων!
Χρυσή φούστα με παγιέτες: Blanco , Ασημί ελαστική φούστα: 31€ Topshop, Χρυσή φούστα: 40€ Topshop Πράσινη: 39.95€ H&M
Οι λάμψεις σε ρούχα και αξεσουάρ κυριαρχούν στις χειμερινές κολεξιόν. Εμείς σου προτείνουμε να προσθέσεις οπωσδήποτε στη γκαρνταρόμπα σου μία φούστα σε μεταλλικό χρώμα.
Συνδύασέ την άνετα με ένα sporty t-shirt, ένα πουλόβερ ή με το αγαπημένο σου τζην πουκάμισο για να δημιουργήσεις ένα μοντέρνο σύνολο που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο! Μπορείς επίσης να τη φορέσεις με ένα βραδινό τοπ ή ένα ημιδιάφανο πουκάμισο για πιο chic εμφανίσεις.
Τέλος θυμήσου πως επειδή οι μεταλλικές φούστες είναι από μόνες τους πολύ έντονες και τραβούν την προσοχή, δεν υπάρχει κανένας λόγος για υπερβάλλεις με τα αξεσουάρ. Γι' αυτό προτίμησε το υπόλοιπο σύνολο να είναι πιο ουδέτερο.
Μακρυμάνικη φλοράλ πουκαμίσα: 47€ Topshop, Παντελόνι: 29.99€ Blanco, Bustier: 37€ Topshop
Το φετινό χειμώνα αν δεν θέλεις να αποχωριστείς το θηλυκό και κομψό trend των florals δοκίμασε να το φορέσεις σε κολάν, blazer και αξεσουάρ και κάνε ένα διάλειμμα από τα συνήθως βαρετά και μουντά χρώματα που επικρατούν το χειμώνα.
Πρόσθεσε μία μεταξωτή πουκαμίσα πάνω από το παντελόνι ή την pencil φούστα σου για ένα sophisticated look. Συνδύασε μία φλοράλ φούστα με ένα χοντρό πουλόβερ και φλατ μπότες για τις καθημερινές σου βόλτες. Φόρεσε φλοράλ κολάν με φαρδιά τοπ και blazer. Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι, πειραματίσου!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: