Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

«Πήρε τα πάνω του» στις δημοσκοπήσεις μετά το 2ο ντιμπέιτ ο Ομπάμα



Νέες δημοσκοπήσεις για λογαριασμό του CNN και του CBS δείχνουν ότι οι Αμερικάνοι πολίτες βρήκαν τον Μπάρακ Ομπάμα σε καλύτερη φόρμα στο δεύτερο ντιμπέιτ από ό,τι στο πρώτο, θεωρώντας ότι έκλεισε το κενό με τον αντίπαλό του Μιτ Ρόμνεϊ πάνω σε οικονομικά θέματα.


Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του CNN, το 37% των ερωτηθέντων ένιωσε ότι ο Ομπάμα είναι ο νικητής του ντιμπέιτ, ενώ το 30% θεωρεί νικητή τον Ρόμνεϊ. Ένα άλλο 33% ισχυρίζεται ότι οι υποψήφιοι «τερμάτισαν» της μονομαχίας ισόπαλοι. Η ίδια δημοσκόπηση του δίνει προβάδισμα με ποσοστό που κυμαίνεται από 46% έως 39%.

Ωστόσο, αναφορικά με την οικονομία, η δημοσκόπηση του CBS δείχνει ότι ο νυν πρόεδρος έκανε βήματα προόδου στο τελευταίο ντιμπέιτ, προκειμένου να γεφυρώσει το χάσμα με τον πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης, με το 34% να δηλώνει ότι ο Ομπάμα θα ήταν καλύτερος στην επίλυση των οικονομικών θεμάτων, έναντι του 65% που θεωρούν ότι ο Ρόμνεϊ έχει περισσότερα προσόντα ώστε να ηγηθεί της αμερικανικής οικονομίας.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, 525 δυνητικοί ψηφοφόροι που τοποθετούν τους εαυτούς τους στους αναποφάσιστους, το 56% αυτών αυτοαποκαλούνται ανεξάρτητοι, το 21% Ρεπουμπλικάνοι και το 23% Δημοκρατικοί.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: