Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Δύτης “πέθανε” για 25 λεπτά και επανήλθε στη ζωή!

Δύτης “πέθανε” για 25 λεπτά και επανήλθε στη ζωή!

Από θαύμα ζει σήμερα ο 32χρονος, Κρις Λίμονς, 32 ετών, από τη Βρετανία, ο δύτης που «πέθανε» για 25 λεπτά και επανήλθε στη ζωή!


Την περασμένη εβδομάδα ενώ βρισκόταν σε βάθος 80 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ένα ατύχημα τον έκανε να χάσει την επαφή του με το πλοίο που τον προμήθευε αέριο και οξυγόνο. Ο άτυχος-τυχερός δύτης έμεινε μέσα στο κρύο, χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας, εξοπλισμένος μόνο με μια συσκευή ανάγκης που μπορούσε να τον κρατήσει στη ζωή για 15 λεπτά!

Θυμάται, την ώρα που «πέθαινε», το απόλυτο σκοτάδι, τη βαθιά θλίψη του για την Μόραγκ την αρραβωνιαστικιά του, που πίστεψε ότι δεν θα ξαναέβλεπε…

Όταν τελείωσε ο αέρας κουλουριάστηκε και έχασε τις αισθήσεις του ολομόναχος στον βυθό της Βόρειας Θάλασσας!

Οι συνάδελφοί του τον βρήκαν και τον μετέφεραν στη στεριά 40 λεπτά αργότερα.

Αυτό που συνέβη στη συνέχεια φαντάζει απίστευτο και δύσκολα εξηγείται επιστημονικά! Μετά από δυο τεχνητές αναπνοές που του έκανε ένας συνάδελφός του, ο δύτης άρχισε να ανακάμπτει και πέντε λεπτά αργότερα μπόρεσε να σκαρφαλώσει μόνος του σε μια σκάλα και να βρεθεί σε ασφαλές μέρος!

Δέκα μέρες μετά σε συνέντευξη που έδωσε στους «Times» είπε: « Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν, αυτό ήταν! Δεν πίστευα ότι συνέβαινε σε μένα. Είχα αέρα 15 λεπτά. Είναι πολύς χρόνος για να σκεφτείς… Σκέφτεσαι τα πράγματα που αφήνεις πίσω, κυρίως τον πόνο που θα προκαλέσεις σε ανθρώπους. Η σκέψη ότι θα έπρεπε κάποιος να το πει στη Μόραγκ ήταν φρικτή… Ένας μέρος του μυαλού σου σκέφτεται ‘’ελπίζω να πεθάνω χωρίς να πονέσω’’. Δεν πέθανα, όμως δεν ήταν επώδυνο. Όλα σκοτείνιασαν μετά ανέκτησα τις αισθήσεις μου!»

Το περίεργο είναι ότι μετά από όλα αυτά που πέρασε θα επιστρέψει στη δουλειά μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα για το ατύχημά του!​





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: