Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Αύξηση 15εκ. αποφάσισε η Γεν.Συνέλευση του ΠΑΟΚ


Αύξηση 15εκ. αποφάσισε η Γεν.Συνέλευση του ΠΑΟΚ - Φωτογραφία 1

Διαβάστε τι αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι ποσό προτίθεται να βάλει ο Ιβάν Σαββίδης


Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προκηρύχθηκε από σήμερα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από σχετική απόφαση που παρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/10) στην Γενική Συνέλευση που έγινε στην Τούμπα, με εκπροσώπηση του 92,74% των μετοχών.

Το ποσό της νέας αύξησης που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Γενάρη του 2013 έχει καθοριστεί στα 14.976.000 ευρώ και ψηφίστηκε ομόφωνα. Η τιμή διάθεσης κάθε μετοχής ορίζεται στα 0,33 ευρώ και δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση έχουν όσοι θα διαθέσουν από 50.000 ευρώ και άνω.

Ακόμη, δεν υπηρξε από κανένα μέτοχο εκδήλωση ενδιαφέροντος για το σχηματισμό αιρετής διοίκησης, ενώ διευκρινίστηκε, μετά από σχετικό ερώτημα, από το νομικό Αχιλλέα Μαυρομάτη πώς"στο Δ.Σ συζητήθηκε το θέμα της έκδοσης προσωρινών τίτλων και προχωράμε την διαδικασία", προκειμένου οι κάτοχοι μετοχών να μην έχουν στα χέρια τους μόνο έντυπα τραπεζών.

Στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης ήταν παρόντες οι Ζήσης Βρύζας και Αχιλλέας Μαυρομάτης (στο πάνελ) και στην αίθουσα τα μέλη του δ.σ. Βασίλης Τριλυράκης και Σπύρος Μηλιωρίδης, οι επικεφαλής επι των οικονομικών Μαρία Γκοντσάρεβα και Άλκης Μαυροφρύδης, ο διευθυντής των γραφείων Μάκης Γκαγκάτσης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Να σημειώσουμε, τέλος, πώς την περασμένη Παρασκευή (12/10) ο Ιβάν Σαββίδης είχε τονίσει ότι μέσα στο επομενο διάστημα θα βάλει άλλα 10 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: