Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Σέξι και όποιος αντέξει: Αυτά είναι τα 10 πιο καυτά video clip


Σέξι και όποιος αντέξει: Αυτά είναι τα 10 πιο καυτά video clip

Όταν το θέαμα, είναι αυτό που λέμε οπτικοακουστικό!

Ένα μεγάλο hit μπορεί να μας ανεβάσει στο αμάξι ή στο club όταν το ακούμε, αλλά σίγουρα χωρίς video clip δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ολοκληρωμένο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα τελευταία χρόνια, ξοδεύονται απίστευτα μεγάλα ποσά για την οπτικοποίηση και την προώθηση ενός τραγουδιού. Και δεν είναι τυχαίο επίσης, οτι ένα καλογυρισμένο video clip ή έστω σέξι, αρκεί για να κάνει ένα μέτριο τραγούδι την μεγαλύτερη επιτυχία!

Ειδικά αν αυτό συνοδεύεται και από αρκετή σάρκα, την υπόνοια sex ή ακόμα και χωρίς αυτή, τότε έχει εξασφαλισμένες τις αμέτρητες προβολές και την επιτυχία στο τσεπάκι. Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα πιο σέξι video clip των τελευταίων ετών...


1. Dirty-Christina Aguilera: 2002 και η νεαρά pop star αλλάζει ρότα και το παίζει σέξι και προκλητική. Το clip απεικονίζει ένα ομαδικό όργιο ενώ τα νερά, η βρωμιά, εξού και ο τίτλος, και φυσικά τα μπλεγμένα γυμνά και ιδρωμένα κορμιά όπως είναι αναμενόμενο βρίσκονται σε πρώτο πλάνο!
2. Call on me- Eric Prydz: Το 2004 τα αρσενικά όλης της γης ανακάλυψαν το αγαπημένο τους video clip, το οποίο παραμένει ακόμα και σήμερα στην κορυφή των προτιμήσεων. Το κομμάτι, το οποίο ήταν άκρως χορευτικό και ανεβαστικό έγινε τεράστια επιτυχία, και τα κορίτσια του clip τα οποία κάνουν aerobic με μικροσκοπικά κορμάκια και όλα τα προσόντα τους στη φόρα, έμειναν για πάντα χαραγμένα στην μνημη των αντρών!
3. Μadonna-Justify my love: Ίσως το πιο σέξι video clip της βασίλισσας της ποπ. Σε ασπρόμαυρο φόντο, ελάχιστα ρούχα και σεξουαλική υπερδιέργεση, η Madge κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα δηλαδή να ερωτοτροπεί! Δεν είναι άδικα στις top προτιμήσεις για μουσικό background σε strip shows! Άξια...
4. Τhe Beloved-Sweet HarmonyΈνα τραγούδι όχι και τόσο γνωστό στη χώρα μας, αλλά με άκρως ενδιαφέρον video clip! Ο τραγουδιστής Jon Marsh μάλλον δεν θα ήξερε που να πρωτοκοιτάξει με τόσες... γυμνές παρουσίες δίπλα του. Φυσικά ήταν και ο ίδιος χωρίς ρούχα!
5. Rihanna-Umbrella: Πριν η διάσημη τραγουδίστρια αρχίσει τα όργια, τα ναρκωτικά και την περίεργη συμπεριφορά, ήταν ένα σέξι κορίτσι που έκανε υπέροχα video clip σαν το συγκεκριμένο! Ομολογουμένως, δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για την εξωτική star για να συστηθεί στο κοινό. Σέξι και αισθησιακό μοιάζει με μικρό διαμαντάκι στα... τέρατα που βλέπουμε κατά καιρούς!
6. Shakira-Don't bother: Ότι η Shakira είναι σέξι το ξέρουμε, αλλά στο συγκεκριμένο ομολογουμένως δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Φυσική και σχεδόν άβαφη, φορώντας ένα μικροσκοπικό φόρεμα και χαιδεύοντας τον άντρα των ονείρων της, μπορούμε να πούμε ότι είναι η επιτομή της σεξουαλικότητας και της θηλυκότητας.
7. T.A.T.U-Αll the things she said: Αν είστε γύρω στα 25 και δεν γνωρίζετε αυτό το τραγούδι, τότε οι γονείς σας όχι μόνο δεν σας άφηναν να δείτε τηλεόραση αλλά και να συναναστραφείτε τους συμμαθητές σας στο σχολείο! Δύο ρωσιδούλες, με αρκετά ερωτηματικά για τη σεξουαλική τους ταυτότητα, ερωτοτροπούν ντυμένες μαθήτριες στο προαύλιο ενός σχολείου, την ίδια ώρα που κόσμος τις λιντσάρει! Σε όλο αυτό το σκηνικό προσθέστε την καταρακτώδη βροχή και το υπέροχο τραγούδι και έχετε μία επιτυχία σχεδόν κλασική!
8. Βenny Benassi-Satisfaction: Το 2003, χρονιά την οποία και βγήκε, υπήρξε η μεγαλύτερη επιτυχία. Δεν ήταν μόνο οι άκρως σεξουαλικοί στίχοι αλλά και το video clip το οποίο απεικόνιζε αιθέριες υπάρξεις με τα μαγιώ τους και ιδρωμένες να... μαστορεύουν! Τελικά το ηλεκτρικό πριόνι είναι άκρως αφροδισιακό!
9. Ι'm Glad-Jennifer Lopez: Το περίεργο με την Jlo θα ήταν να μην κάνει καυτό video clip! To σκηνικό μας μεταφέρει στη δεκαετία του '80 και το θρυλικό Flashdance και μας δείχνει την Lopez με μαγιώ και παπούτσια χορού να περνά από οντισιόν, δίνοντας φυσικά τον καλύτερό της εαυτό! Αναμενόμενο...
10. Wicked Game-Chris Isaak: Το 1991 το συγκεκριμένο τραγούδι, δικαιολογημένα, προκάλεσε αίσθηση. Και αν το τραγούδι, το οποίο πλέον θεωρείται κλασσικό έγινε επιτυχία αυτό που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο είναι το video clip στο οποίο πρωταγωνιστεί μία γυμνόστηθη Helena Christensen να πλατσουρίζει στα νερά μίας υπέροχης παραλίας. Απλά σου κόβει την ανάσα!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: