Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Οι 10 καλύτερες παρωδίες του Gangnam Style που κυκλοφορούν ανάμεσά μας



Κάποτε ήταν οι Kaoma με το Lambada, μετά ήρθαν οι Los del Rio με τη Macarena και σήμερα είναι ο Psy με τον Gangnam Style. Από τη Britney Spears μέχρι τους λουκατζήδες του αμερικανικού στρατού και το μικρό μου πόνυ (!) όλοι το έχουν χορέψει με περίσσια χάρη.

Το Psy μπορεί να μην το ήξερες, αλλά σίγουρα τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα τους 2,5 τελευταίους μήνες, θα έχεις ακούσει πολλούς να μιλάνε γι αυτόν.
Είναι 34 χρονών κατάγεται από τη Νότιο Κορέα, έχει υπογράψει στην ίδια δισκογραφική που έχει υπογράψει και ο Justin Bieber, ενώ μαζί του ασχολούνται από το CNN μέχρι η Huffington Post.
Περισσότερα όμως γι αυτή την περσόνα μπορείς να διαβάσεις σε αυτό εδώ το κείμενο.
Πάμε να δούμε τώρα τo top 10 των παρωδιών αυτής της καραμέλας που λέγεται Gangnam Style.

Οι Ναυαγοσώστες του El Monte
 
Ξυνό βγήκε αυτό το video στους 14 ναυαγοσώστες που συμμετείχαν, αφού έχασαν τη δουλειά τους μόλις αυτή η παρωδία βγήκε στο internet και απέκτησε χιλιάδες views. To "Lifeguard - gangnam - style" δεν τους πήγε και πολύ.
Τα Ναυτάκια του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού
 
Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα. Ντυμένα στα λευκά φρόντισαν να χορέψουν α λα gangnam πάνω σε πλοία, προκυμαίες ακόμα και τουαλέτες, να αποκτήσουν  σχεδόν μισό εκατομμύριο views και να μπουν στο μάτι του στρατού.
Το Μικρό μου Πόνυ
 
Αξίζει να το δεις μόνο και μόνο για το ύφος των υπόλοιπων πόνυ. Ο τρόμος ο ίδιος στα μάτια τους.
Η Πάπια Μασκότ του Όρεγκον
 
Τέσσερα εκατομμύρια views, μαθητές και μαζορέτες του Όρεγκον και ένας έρωτας ανάμεσα στη πάπια και το κορίτσι που ταΐζει τις πάπιες.
Κουφέτα Style
 
Μπορεί να μην έχει τη γοητεία του DIY, αλλά το video που ετοίμασαν η Stefani και ο Jeremy για τη μεγάλη τους μέρα αξίζει να το δεις.
Gandalf Style
 
Η εικόνα μιλάει από μόνη της...
Οι αντι-ήρωες της Marvel
 
Ο Deadpool και η παρέα του ξέρουν να το κουνάνε καλά υπό τους ήχους του gangnam style και γι αυτό έχει 1,5 εκατομμύριο views.
Οι MILFs
 
Πάνες στον αέρα, καρότσια με μωρά, καυτές μητέρες και ένα Psy μπόμπιρας με μπλε tuxedo.
Οι Φυλακισμένοι
 
Μετά το "Thriller" του MJ, οι κρατούμενοι του Cebu Provincial Detention and Rehabilitation Center στις Φιλιππίνες, χόρεψαν το "Gangnam Style" του Psy. Τα παιδιά έχουν ταλέντο.
H Britney Spears
 
H Ellen De Generes είχε ετοιμάσει μία μικρή έκπληξη για την Britney...να χορέψει με τον ίδιο τον Psy στο πλευρό της. Ο στίχος dress classy and dance cheesy πήρε σάρκα και οστά.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: