Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 07/10 τα Ζώδια!



Τα Ζώδια Σήμερα 7 Οκτωμβρίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Από σήμερα, που ο κυβερνήτης σου Άρης εισέρχεται στο φιλικό σου Τοξότη, αγαπητέ Κριέ, κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί έχεις όλα τα εχέγγυα για να τους πετύχεις. Άλλωστε, οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε να αναθερμάνεις τις σχέσεις με φιλικά σου άτομα, από τα οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, φίλε Κριέ, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, οι πλανήτες είναι τόσο φιλικοί μαζί σου, που θα σε ευνοήσουν για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, αν είσαι Κριός. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς καλύτερα σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις και άλλες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.





Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή ημέρα μερικές φορές θα σου φέρνει νεύρα, αγαπητέ Ταύρε. Προσπάθησε να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί διαφορετικά κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Ταύρος, θα έχεις κάποια παράπονα, για μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλησε με το σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για σένα, που ακόμη η ζωή σου είναι χωρίς ταίρι, η κοινωνικότητα σου αυτή την περίοδο θα είναι αυξημένη, οπότε κάτι θα γίνει, δεν μπορεί!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο τον προκαλούν κάποιες υποθέσεις σου, που συνεχώς εμποδίζονται από εξωτερικούς σου συνεργάτες. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και μην δώσεις άλλες αναβολές. Μέρα που είναι, πρόσεχε λίγο παραπάνω για να μην μείνεις άφραγκος.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πολλά πράγματα, αγαπητέ Δίδυμε, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις να διεκδικείς επιτέλους αυτά που πραγματικά σου αξίζουν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα, που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Άλλωστε, η κίνηση του Άρη στον Τοξότη από σήμερα και στο εξής, θα αρχίσει σιγά σιγά να σου φτιάχνει την διάθεση, γι’ αυτό μην χολοσκάς άδικα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου, αν είσαι Δίδυμος, είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον της. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μπορείς να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου άφοβα. Χωρίς να το καταλάβεις, θα κάνεις καινούργια γνωριμία, που θα σου πάρει τα μυαλά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίζει αρκετά. Κάνε κουράγιο, γιατί μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία.






Καρκίνος
22/6-22/7

Τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Καρκίνε, έχεις έντονο το συναίσθημα της οργάνωσης και της πρωτοβουλίας, σε νέες ιδέες. Ιδιαίτερα από εδώ και στο εξής, που ο Άρης θα ξεκινήσει την πορεία του στον Τοξότη, μπορείς να προχωρήσεις ακάθεκτος στα σχέδια που έχεις βάλει και να ξέρεις ότι σε περιμένει μεγάλη επιτυχία. Επιτέλους ανταμείβεσαι για τους κόπους σου και πρέπει να εξακολουθείς να προσπαθείς, γιατί σε περιμένουν και μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά σήμερα, φίλε Καρκίνε, και θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, αυτό το βράδυ είναι ιδανικό για να διασκεδάσετε με κοινούς φίλους και να κάνετε εποικοδομητικές κουβέντες. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, προτιμήστε την θαλπωρή της οικογένειάς σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά που δεν σε φοβίζει, αλλά φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις, για την υλοποίηση των σχεδίων σου, και να ασχοληθείς με τα πιο πρακτικά ζητήματα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου.





Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, σήμερα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις από πολλές εκκρεμότητες, που έχεις συσσωρεύσει από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην δίνεις σημασία σε ασήμαντους λόγους, που μπορεί να σε εκνευρίζουν στη σχέση σου, φίλε Λέων, και μην ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου. Ακόμη κι αν νιώθεις ένταση από τη δουλειά ή από κάποιο άλλο θέμα που σε απασχολεί, φρόντισε καλύτερα να συζητήσεις μαζί του και να του ζητήσεις την γνώμη του. Κάτι θα ξέρει και αυτός να σου πει!!! Οι μοναχικοί Λέοντες, να περιμένετε ευχάριστα μαντάτα από το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Ο Άρης από τον Τοξότη, από σήμερα και στο εξής, θα κάνει το θαύμα του!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα πράγματα είναι καλά, αν είσαι Λέων. Φρόντισε σήμερα να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως, θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.






Παρθένος
24/8-22/9

Αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος θα σε χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Παρθένε. Πολλές οι υποχρεώσεις, αλλά ευτυχώς, με τον Άρη να εισέρχεται στον Τοξότη και να σε ευνοεί, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις και τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Να ξέρεις ότι όλα θα σου έρθουν πολύ καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι μερικά πράγματα απαιτούν και το χρόνο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Βλέπεις πως η πορεία της σχέσης σου ότι δεν είναι ικανοποιητική, φίλε Παρθένε. Αν δεν θέλεις να χάσεις το σύντροφό σου λοιπόν, μην κρατάς παθητική στάση. Εξυπνάδα έχεις, μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, για να μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις, που σας ταλαιπωρούν. Για σένα, που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, οι οιωνοί είναι καλοί και θα έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή, αγαπητέ Ζυγέ, και προπάντων μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να εκφράζεις αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση, που τον έχεις υποβάλλει. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, προς όφελός σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες και πρέπει να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μπορείς να διασκεδάσεις αυτό το βράδυ και να συναντηθείς με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους και την οικογένεια, είτε την δική σου είτε του συντρόφου σου. Άλλωστε, Κυριακή είναι και ο ελεύθερος χρόνος σου είναι αρκετός. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, αφήστε για λίγο το άγχος των ερωτικών σας στην άκρη και απολαύστε την παρέα των φίλων σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα κάνεις συζητήσεις για κάποιες νέες συνεργασίες και για κάποια νέα πράγματα, που έχεις στο μυαλό σου να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.





Σκορπιός
23/10-22/11

Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση, φίλε Σκορπιέ, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται, με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά, στους τομείς που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια, που μπορεί να στεναχωρούν το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι δεν πρέπει να επαναπαύεσαι, γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική, για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή, σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις. Τώρα που η Αφροδίτη σε ευνοεί από την Παρθένο, θα καταφέρεις να το πετύχεις.






Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Τοξότη. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει μεγάλη δυναμικότητα και ενέργεια για να κινηθείς. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου, σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, ώστε να μην αγχωθείς και να τελειώσεις πολλές υποθέσεις σου με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, στα αισθηματικά σου, μίλα με το σύντροφό σου και διοργάνωσε ένα όμορφο βράδυ στο σπίτι σας, για εσάς και τις οικογένειές σας. Δημιούργησε μία όμορφη ατμόσφαιρα και η νύχτα είναι ιδανική, για να βελτιώσετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Όσο για σένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, ακολούθησε την ίδια τακτική και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, σήμερα οι συνεργασίες και γενικότερα, τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν να κάνεις μόνο έξοδα και σταθεροποίησε όσο περισσότερο μπορείς τα έσοδά σου.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αγαπητέ Αιγόκερε, και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Από σήμερα και στο εξής όμως, με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και σε προβληματίζουν, μπορείς να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, με την στάση που έχεις αυτή την στιγμή απέναντι στο σύντροφό σου, και σε ερωτηματικά τον βάζεις, αλλά και δεν θα έχεις και καλή πορεία στη σχέση σας. Άλλαξε λοιπόν μόνος σου, για να μην χρειαστεί να σε αλλάξει η ίδια η ζωή!!! Οι μοναχικοί Αιγόκεροι θα έρθετε αντιμέτωποι με χαρούμενες ειδήσεις από το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί και θα ανανεωθείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, για να πετύχεις να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις με συνεργάτες σου, που είχαν ψυχρανθεί και το πεσμένο σου ηθικό θα βελτιωθεί αισθητά. Στα οικονομικά σου, μην ξοδεύεις χωρίς να σκέφτεσαι!!







Υδροχόος
20/1-19/2

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική για εσένα, φίλε Υδροχόε, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται έντονος. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Καλό θα είναι αυτή την Κυριακή, αγαπητέ Υδροχόε, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου, που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το σύντροφό σου. Μην διαιωνίζεις χωρίς σημαντικό λόγο τα ίδια και τα ίδια και κάνε κάτι δραστικό, για να τα αλλάξεις. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά σε μία συνάντηση, με ένα άτομο που σου αρέσει καιρό τώρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου φρόντισε να συνεργαστείς και να βάλεις σχέδια για το μέλλον. Η δυναμικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη. Τα οικονομικά σου όμως θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.





Ιχθείς
20/2,20/3

Χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία σήμερα, φίλε Ιχθύ, και προπάντων να μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγώνεις με καταστάσεις που σε προβληματίζουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις πρόγραμμα και να λύσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, και προπάντων να κάνεις και το σύντροφό σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, φρόντισε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και να εκδηλώσεις την τρυφερή πλευρά του εαυτού σου. Αν ακόμη έχεις την μοναξιά για μοναδική σου παρέα, τελείως ξαφνικά σήμερα θα προκύψει μία νέα γνωριμία. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρώτα πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα. Ίσως είναι καλύτερα να ζητήσεις και την συμβουλή των συναδέλφων σου, που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εσένα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: