Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Περίπατο στη Λιβαδειά ο Πανθρακικός. Λεβαδειακός -Πανθρακικός 0-3



Όταν σκοράρει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Πανθρακικός νικάει! Με τον Έλληνα φορ να σέρνει τον... χορό της νίκης, σκοράροντας από την "άσπρη βούλα" του πέναλτι και κερδίζοντας την αποβολή του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού στο 37', οι Ακρίτες έκαναν... παρέλαση στη Βοιωτία, επικρατώντας με 0-3.


Ο Λαδάκης στο 44' και ο Βιγιαρέχο στο 93' πέτυχαν τα άλλα δυο τέρματα για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της στη Superleague και για πρώτη φορά πέρασε νικηφόρα από τη Λιβαδειά.


Με το αποτέλεσμα αυτό, οι Θρακιώτες έφτασαν τους έξι πόντους (η άλλη νίκη ήταν με τέρμα του "Παπ" επί του Παναθηναϊκού) και έπιασαν στην 9η θέση τον ΟΦΗ, ενώ ο Λεβαδειακός έμεινε στους τέσσερις βαθμούς και συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα του.
O αγώνας
Κάτι τον πιάνει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο κάθε φορά που συναντάει πρώην ομάδα του, αφού τόσο ο Λεβαδειακός όσο και ο Παναθηναϊκός... πληγώθηκαν από τον Έλληνα φορ, ο οποίος βρήκε την υγειά του στην Κομοτηνή, κάνοντας ένα φρέσκο ξεκίνημα.
Παρά το δυνατό ξεκίνημα των γηπεδούχων και την προσπάθειά του να πάρουν τα ηνία στο ματς, το χέρι του Μουλόπουλου και το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο "Παπ" για το 0-1 μόλις στο 11' αποτέλεσαν την αρχή του κακού. Και ως συνήθως "ενός κακού μύρια έπονται", κάτι που στην περίπτωση του Λεβαδειακού βρήκε πιστή εφαρμογή.
Τέσσερα λεπτά μετά το γκολ, αποβλήθηκε ο Γιώργος Παράσχος από τον πάγκο του εξαιτίας των νεύρων του και παρακολούθησε το υπόλοιπο του αγώνα από την εξέδρα, ενώ στο 37' μπήκε... ταφόπλακα στην όποια προσπάθεια των γηπεδούχων να αλλάξουν τα εις βάρος τους δεδομένα.
Έπειτα από μακρινή μπαλιά, ο Παπαδόπουλος τσίμπησε την μπάλα προ του Κυριακίδη, ο οποίος βγήκε από το τέρμα του για να προλάβει, ανέτρεψε τον Έλληνα φορ και σωστά ο διαιτητής υπέδειξε το φάουλ και έδειξε και κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ. Ο Κασμερίδης πήρε την θέση του Ναπολεόνι (είχε πάθει και τράβηγμα), με τα πράγματα να γίνονται πολύ δύσκολα πλέον για το Λεβαδειακό.
Η καρφωτή κεφαλιά του Λαδάκη ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ήρθε απλά για να βάλει τις βάσεις για μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Πανθρακικού, ο οποίος είχε βάλει πλέον "γερές βάσεις".


"Σφράγισε" τον θρίαμβο
Στην επανάληψη, ο Πανθρακικός έδωσε μέτρα στους γηπεδούχους, θέλοντας να διαφυλάξει το υπέρ του προβάδισμα και να μην κινδυνέψει. Οι παίκτες του Παράσχου προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί και να μπουν εκ νέου στο ματς, αλλά πέραν τούτου ουδέν...
Οι παίκτες του Παντελίδη ήθελαν να εκμεταλλευτούν τις όποιες κόντρες παρουσιάζονταν και εντέλει κατάφεραν να σκοράρουν για τρίτη φορά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, φτάνοντας στη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ιστορίας τους.
Ο Κυβελίδης έγινε κάτοχος της μπάλας στη μικρή περιοχή και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο του Πανθρακικού κόντρα σε μια ομάδα που παλεύει για τον ίδιο στόχο και πλέον είναι στην προτελευταία θέση, δυο πόντους μπροστα από την ΑΕΚ.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Μεντί (67’ Κουτσόπουλος), Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι, Ροτζέριο (46’ Μαχαίρας), Ναπολεόνι (40’ Κασμερίδης), Βασιλείου.
Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Βαϊρουά (70’ Μακρυδημήτρης), Μουνάφο, Λουσέρο (87’ Βιγιαρέχο), Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος (56’ Κυβελίδης).



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: