Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Σλοβακία - Ελλάς 0-1



Με «χρυσό» σκόρερ τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 63ο λεπτό, η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου έφυγε την Τρίτη με το «τρίποντο» της νίκης από το στάδιο «Pasienky».


Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, αν και δεν έπαιξε καλά, κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της μαχητικής Σλοβακίας με 1-0 σκορ, παίρνοντας ένα σημαντικό «διπλό που την διατηρεί στο κόλπο της πρόκρισης για την τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μέχρι να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης η «γαλανόλευκη» στον τέταρτο αγώνα της για τον 7ο ομίλο των προκριματικών τα… χρειάστηκε, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχαν περισσότερες και κλασικότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Εντούτοις η εθνική μας, έστω κι έτσι κατάφερε να φύγει αλώβητη από τη Μπρατισλάβα, αποδεικνύοντας ότι έχει χτίσει χαρακτήρα και πλέον μπορεί να παίρνει τα ματς, ακόμη κι αν η απόδοσή της κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα.

Πλην του Σαλπιγγίδη, σημαντικό μερίδιο στην αποψινή επιτυχία της ομάδας μας έχει και ο φύλακας άγγελος της, Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος ήταν σε ετοιμότητα όταν τον χρειάστηκε η ομάδα μας.

Κίτρινες: Σάπαρα, Χολόσκο, Μπρέζνανικ - Καρνέζης, Σαλπιγγίδης

Σλοβακία (Μίχαλ Χιπ): Κούτσιακ, Ζαμπάβνικ, Σκρτελ, Σάλατα, Μπρέζνανικ, Πετσόφσκι, Κούτσκα (82΄ Γκουέντε), Σάπαρα, Χάμσικ, Στοχ (69΄ Βάις), Ντούρις (72΄ Χολόσκο)

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας (76΄ Φωτάκης), Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Νίνης (66΄ Καραγκούνης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας (59΄ Μήτρογλου).





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: