Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Οι αποκαλύψεις του Vanity Fair σχετικά με την «απομάκρυνσή» της από τα παιδιά της

Νικόλ Κίντμαν

Στο τελευταίο του τεύχος, το περιοδικό Vanity Fair δημοσιεύει μια έρευνα σχετικά με τον Τομ Κρουζ και την εκκλησία της Σαϊεντολογίας. Εκτός από τις "οντισιόν" που, σύμφωνα με το άρθρο, πέρασαν δεκάδες γυναίκες ηθοποιοί προκειμένου να βρεθεί ανάμεσά τους η επόμενη σύζυγος του Κρουζ μετά το διαζύγιό του με την Νικόλ Κίντμαν,
η έρευνα καταπιάνεται επίσης με τη σχέση της Νικόλ Κιντμαν με τα δύο παιδιά που εκείνη και ο Κρουζ υιοθέτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Σύμφωνα με το περιοδικό, η 19χρονη σήμερα Ιζαμπέλα και ο 17χρονος Κόνορ υπέστησαν από τους Σαϊεντολόγους "πλύση εγκεφάλου" εναντίον της μητέρας τους, με αποτέλεσμα την απομάκρυνσή τους από αυτή.

Στο ρεπορτάζ γίνεται ιδιαίτερη μνεία για το πώς η εκκλησία της Σαϊεντολογίας επηρέασε τα υιοθετημένα παιδιά του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν, τα οποία, όταν χώρισε το διάσημο ζευγάρι ήταν 8 (η Ιζαμπέλα) και 6 ετών (ο Κόνορ): «Το βασικό πρόβλημα στον γάμο τους ήταν ότι η Νικόλ δεν ήθελε να έχει σχέση με τη Σαϊεντολογία» αναφέρει στο περιοδικό ο Μάρτιν Ράθμπερν, πρώην μέλος της αίρεσης. Έτσι, όταν το ζευγάρι χώρισε, η Κίντμαν θεωρήθηκε από τους Σαϊεντολόγους ως ένα πρόσωπο εξαιρετικά «τοξικό» - αντίληψη που σιγά σιγά πέρασαν και στα παιδιά της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν άλλες πηγές του περιοδικού.

«Τα παιδιά καθοδηγήθηκαν ώστε να απορρίψουν σιγά σιγά την μητέρα τους» δηλώνει στο περιοδικό ο Τζον Μπρουσό, επίσης πρώην Σαϊεντολόγος, ο οποίος ήταν για 32 χρόνια μέλος της αίρεσης και σωματοφύλακας αλλά και γαμπρός του αρχηγού της εκκλησίας Ντέιβιντ Μισκάβιτζ. «Έτσι, η Μπέλα (σ.σ.: Ιζαμπέλα) και ο Κόνορ εκπαιδεύτηκαν πώς να ξεχωρίζουν τους «τοξικούς ανθρώπους» (σ.σ.: τους αποκαλούσαν Τ.Α.) και να τους αποφεύγουν. Κάποια στιγμή μου είπαν "Τζον, η μαμά μας είναι Τ.Α. Μισούμε να πηγαίνουμε να την βλέπουμε"» συνεχίζει ο Μπρουσό.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το Vanity Fair, το μίσος των μελών της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας για την Κίντμαν ήταν τόσο μεγάλο, ώστε να έχουν δοθεί οδηγίες στα μέλη της αίρεσης να μην βλέπουν τις ταινίες της.

Το Vanity Fair επικοινώνησε με μέλη της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας προκειμένου να πάρει την επίσημη απάντησή τους για όσα ανέφεραν, στα πλαίσια του ρεπορτάζ, ο Μπρουσό και ο Ράθμπερν. Η αίρεση φυσικά διέψευσε τα πάντα κατηγορηματικά.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: