Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Tom Cruise: Η επιλογή των συντρόφων του, η Σαϊεντολογία και οι αποκαλύψεις που σοκάρουν!

Tom Cruise: Η επιλογή των συντρόφων του, η Σαϊεντολογία και οι αποκαλύψεις που σοκάρουν!

Μετά το διαζύγιό του με τη Nicole Kidman και τη θυελλώδη σχέση του με την Penelope Cruz, ο Tom Cruise ήταν για καιρό μόνος.
Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας της οποίας είναι ο ισχυρότερος υποστηρικτής θέλησε να του βρει σύζυγο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair και τι καλύτερο από μια οντισιόν...!
Η αφορμή η συμμετοχή νεαρών ηθοποιών σε ταινια προωθητική για την Εκκλησία.
Αντ' αυτού ωστόσο, οι νεαρές ρωτήθηκαν όλο περίεργα ερωτήματα, όπως «τι γνώμη έχεις για τον Tom Cruise» κι άλλα παρόμοια. Στην Εκκλησία της Σαϊεντολογίας όπως αναφέρουν οι επαΐοντες δεν είναι μόνο να ικανοποιεί μία γυναίκα τον σύζυγό της αλλά να ακολουθεί τη γραμμή της Εκκλησίας. Τόσο η Nicole Kidman όσο και η Penélope Cruz έφυγαν τρέχοντας από τον σταρ λόγω της προσήλωσής του στη Σαϊεντολογία. «Δεν πρέπει να κάνεις οτιδήποτε θα δυσαρεστήσει τους σαϊεντολόγους γιατί ο Tom Cruise θα φρικάρει!» αναφέρει πηγή της Εκκλησίας. Φυσικά οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας διέψευσαν το γεγονός και κάνουν λόγο για αποστάτες της αίρεσης και για κακόβουλα σχόλια. Ο αρχηγός της Εκκλησίας David Miscavige και ο Tom Cruise αρνήθηκαν να σχολιάσουν.
Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του άρθρου, μετά την οντισιόν, επελέγη ως σύντροφος του Cruise η Βρετανίδα-Ιρανή ηθοποιός Nazanin Boniadi. Έλαβε εντολές να αλλάξει χρώμα μαλλιών, να παρατήσει τον σύντροφό της και να ορκιστεί απόλυτη μυστικότητα πριν αρχίσει να βγαίνει με τον σταρ τον Νοέμβριο του 2004.
Μετά από ένα μήνα, η σχέση των δύο άρχισε να έχει προβλήματα όταν ο Cruise θεώρησε ότι η Boniadi δεν σεβόταν τον αρχηγό της εκκλησίας, David Miscavige. Η Boniadi ως τιμωρία, στάλθηκε σε ένα κέντρο Σαϊεντολογίας στη Φλόριντα, όπου εκεί αποκάλυψε τα πάντα σ' ένα φίλο που γνώρισε μέσα. Όταν μαθεύτηκαν οι αποκαλύψεις της, εκείνη τιμωρήθηκε με το να τρίβει τουαλέτες με οδοντόβουρτσα, να καθαρίζει πλακάκια μπάνιου με οξύ, και να σκάβει χαντάκια στη μέση της νύχτας!
Κατά τη σύντομη σχέση της μαζί του, η ηθοποιός ως μόνο εισόδημα είχε μία πιστωτική κάρτα που της την παραχωρούσε η εταιρεία παραγωγής του Cruise. Toν Ιανουάριο του 2005, λοιπόν, η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας είπε στην κοπέλα ότι είχε τελειώσει η σχέση γιατί ο Tom Cruise χρειαζόταν δίπλα του μία γυναίκα με τη δύναμη της Nicole Kidman, σύμφωνα με το Vanity Fair.
Από τον Απρίλιο του 2006, ο Cruise με την Katie Holmes εμφανίζονταν μαζί, ενώ παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά, το 2006. Θυμίζουμε ότι και η Katie Holmes ήταν αρραβωνιασμένη, έτοιμη να παντρευτεί όταν γνώρισε τον σταρ. Παντρεύτηκαν κι απέκτησαν μία κόρη, ενώ έξι χρόνια μετά η Holmes κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Στο συμφωνητικό τους περιλαμβάνονται περιορισμοί σχετικά με την ενασχόληση της Suri στη Σαϊεντολογία.
Όσο για τη νέα προσπάθεια να βρεθεί η επόμενη συνοδός του Cruise, μέσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι η Scarlett Johansson αλλά και η προσφάτως αρραβωνιασμένη, Sofia Vergara.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: