Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

The ARK Festival: Φέτος, η μουσική είναι μόνο η αρχή


The ARK Festival: Φέτος, η μουσική είναι μόνο η αρχή

Ένα από τα πιο επιτυχημένα συναυλιακά φεστιβάλ της πόλης έρχεται ξανά στην «Τεχνόπολις» με την υπόσχεση να ξεπεράσει τα όριά του και να αλλάξει για δύο μέρες τον χάρτη της διασκέδασης στην Αθήνα.

Το ARK Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και φιλοξενεί 14 επώνυμους και ανερχόμενους καλλιτέχνες για πρώτη φορά σε 2 σκηνές, μαζί με ένα όνομα-έκπληξη. Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Maraveyas Ilegal, οι Burger Project με τους Takim, τα Τιγρέ Σποράκια, η Ματούλα Ζαμάνη και οι Angry Birds, οι Imam Baildi, η Nalyssa Green, οι Swing Shoes με την Sugahspank, οι Wedding Singers, η Μαριέττα Φαφούτη, οι Bangies, ο Monsieur Minimal και η έκπληξη με την ονομασία The One Night Onlys απαρτίζουν το φετινό ARK Festival της Αθήνας, το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ.

Για πρώτη φορά, η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα μετατραπεί σε ζωντανό και διαδραστικό πάρκο, με δεκάδες παράλληλα δρώμενα πολιτιστικού, κοινωνικού, αθλητικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα που θα συμπληρώσουν τη μουσική εμπειρία και θα παροτρύνουν το κοινό να ανακαλύψει εκ νέου και κάτω από διαφορετικό πρίσμα ένα γνώριμο στέκι. Πέρα από τη μουσική, η τρίτη ενσάρκωση του ARK Festival θα προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του urban festival και προσκαλώντας όλους τους Αθηναίους να γίνουν κοινωνοί της πανηγυρικής ατμόσφαιρας αυτού του θεσμού.

Σε δύο σκηνές εκτείνεται φέτος το ARK Festival, τα stages ARK και ANGEL, με 14 καλλιτέχνες που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Το line-up των δύο σκηνών έχει ως εξής:

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου:

ARK STAGE
Νίκος Πορτοκάλογλου
Maraveyas Ilegal
Τιγρέ Σποράκια Ματούλα
Nalyssa Green

ANGEL STAGE
Imam Baildi
Wedding Singers
Bangies


Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου:

ARK STAGE
Λουκιανός Κηλαηδόνης
The Burger Project & Takim
Ματούλα Ζαμάνη & The Angry Birds
Swing Shoes feat. Sugahspank

ANGEL STAGE
The One Night Onlys
Μαριέττα Φαφούτη
Monsieur Minimal


Ο Δήμος Αθηναίων και το «Βγαίνουμε Αθήνα» συνεργάζεται με το ARK Festival και εγκαινιάζουν τη νέα σεζόν της δημοφιλούς πρωτοβουλίας για την ενίσχυση της διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας με την κατ' εξαίρεση διήμερη επέκταση της κίνησης από μια ημέρα σε δύο. Αποκλειστικά για την εβδομάδα διεξαγωγής του φεστιβάλ, τα μαγαζιά του κέντρου της πόλης που συμμετέχουν στο «Βγαίνουμε Αθήνα» θα προσφέρουν έκπτωση στο κοινό την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, με αφορμή το ARK Festival.

*** ΤΟ BAR GURU BAR ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ARK FESTIVAL + ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΒΙΝΥΛΙΩΝ ΚΑΙ CD + ARK AFTER PARTY + ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ-PRAKSIS ***

Bar Guru Bar Thai Style Street Food
Το ARK Festival υποδέχεται περήφανα την επιστροφή ενός αγαπημένου θεσμού της αθηναϊκής νύχτας που επανασυστήνεται ως ανανεωμένη πρόταση μόνο για τις 10 και 11 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Το θρυλικό μπαρ Guru, αξέχαστο στέκι του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, επανέρχεται αποκλειστικά για το ARK Festival και «ανασταίνεται» για δύο μέρες για να μεθύσει τους επισκέπτες του ARK Festival, αυτή τη φορά με πολυνησιακές γεύσεις και εξωτικές μυρωδιές.

Μουσική αγορά βινυλίων και CD
Για τρίτη συνεχή χρονιά, το ARK Festival φιλοξενεί παζάρι βινυλίων στην «Τεχνόπολις» και για πρώτη φορά σε ελληνικό φεστιβάλ, οι πιο γνωστές εγχώριες ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες ενώνονται κάτω από μια στέγη και προσκαλούν και δύο δισκοπωλεία στη διάθεση των βινυλίων και των CD τους με προνομιακές για το φεστιβάλ τιμές. Τα κεντρικά δισκοπωλεία Vinyl Microstore και Sonic Boom και οι δισκογραφικές Archangel Music, Inner Ear, The Sound Of Everything και Restless Wind θα στήσουν τους πάγκους τους στο χώρο του φεστιβάλ και θα διαθέτουν προτεινόμενες, νέες και παλιές κυκλοφορίες για τους λάτρεις του βινυλίου, συλλέκτες και μη.

KAFKA – KID LOCO / ARK Festival After Party @ ΤΩΡΑ Κ44 by AMSTEL
Αποκλειστικά για τους κατόχους εισιτηρίου του ARK Festival, η ΑMSTEL και το ΤΩΡΑ Κ44 παρουσιάζουν τα δύο after party του φεστιβάλ, με τις μουσικές επιλογές ενός σημαντικού εγχώριου ονόματος, της Kafka(10/9) και ενός special guest από το εξωτερικό, του πασίγνωστου Γάλλου Dj Kid Loco(10/9).

Κέντρο Ζωής – PRAKSIS
Oι Μ.Κ.Ο. ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ και PRAKSIS θα βρίσκονται για τρίτη συνεχή χρονιά στο ARK Festival. Θα ενημερώνουν για τον HIV, με κεντρικό μήνυμα "Ενημέρωση Προφύλαξη Εξέταση" - το δικό μας motto ζωής. Παράλληλα, θα δίνεται η δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να εξεταστεί δωρεάν, γρήγορα και ανώνυμα για HIV & Ηπατίτιδα C στην Κινητή Μονάδα της PRAKSIS που θα βρίσκεται εκεί.

*** ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ARK FESTIVAL ***

Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα μετατραπεί σε ένα μουσικό action park κατά τη διάρκεια του ARK Festival, 10 και 11 Σεπτεμβρίου, με μια πλειάδα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων και αναμνηστικά για όλες τις ηλικίες. Το ARK γίνεται το πλέον διαδραστικό μουσικό φεστιβάλ, μια ομαδική γιορτή που φιλοδοξεί να γίνει φέτος πιο έντονα από ποτέ το πρώτο μεγάλο πάρτυ της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι δράσεις είναι οι εξής:

Ράμπα BMX
Οι καλύτερες ομάδες BMX της πόλης σε freestyle άλματα και άλλα εντυπωσιακά κόλπα.

Bungee Trambolino από το Allou! Fun Park
To μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας προσθέτει fun στο φετινό ARK Festival και ανεβάζει την αδρεναλίνη με back και front flips για όλους!

Bike parking
Το ARK Festival αγαπά τους ποδηλάτες και προσφέρει χώρο εντός της «Τεχνόπολις» για να ασφαλίσουν τα ποδήλατά τους.

COSMOTE PhotoBoxi
Το ARK Festival σε συνεργασία με την COSMOTE φροντίζει να μείνει αξέχαστο το φετινό φεστιβάλ στο κοινό με τα απίθανα photo booths που κάνουν επιτέλους το ντεμπούτο τους μέσα στο χώρο. Ανά πάσα στιγμή και όσο συχνά επιθυμούν, οι επισκέπτες μπορούν να στριμωχτούν στον πιο fun φωτογραφικό θάλαμο με τους φίλους τους... γιατί τα καλύτερα αναμνηστικά από κάθε φεστιβάλ είναι και τα πιο αυθόρμητα.

Body painting
...όπου το σώμα μετατρέπεται σε ζωντανό έργο τέχνης από την ομάδα των ταλαντούχων tattoo artists Dr. Pepper Tattoo. Και δεν κρατάει για πάντα.

Merchandise
Το φετινό merchandise του ARK Festival εμπλουτίζεται με φωτιζόμενα μπαλόνια, το νέο must αντικείμενο για κάθε φεστιβαλιστή που θέλει να ξεχωρίσει στο πλήθος, και τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα T-shirts που θα φτάσουν στην «Τεχνόπολις» στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου έχοντας ταξιδέψει πρώτα σε όλη την Ελλάδα σε μια διαδρομή που το καλοκαίρι καταγραφόταν στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook.

Φέτος, η μουσική είναι μόνο η αρχή.
THE ARK FESTIVAL


Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
15 ευρώ (φοιτητικό)
17 ευρώ (εισιτήριο ημέρας στην γενική προπώληση)
20 ευρώ (εισιτήριο ημέρας στο ταμείο τις ημέρες του φεστιβάλ)
30 ευρώ (εισιτήριο διημέρου)

Εισιτήρια προπωλούνται:
Σε όλα τα καταστήματα Public
Στα ταμεία της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Στο www.viva.gr (τηλ. 13855)

Περισσότερες πληροφορίες:

Official Site: www.arkfestival.gr
Facebook: THE ARK FESTIVAL
Twitter: www.twitter.com/ark_festival
E-mail: info@arkfestival.gr


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: