Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Step by step: το χτένισμα της Kristen Stewart

Step by step: το χτένισμα της Kristen Stewart


Στην πρεμιέρα της ταινίας On The Road, στο Toronto Film Festival
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kristen Stewart μετά τον χωρισμό της από τον Robert Pattinson ήταν από τις καλύτερες που έχει κάνει ως τώρα- από κάθε άποψη. Το χτένισμά της επιμελήθηκε o celebrity hairstylist Giannandrea, ο οποίος εξήγησε βήμα βήμα πώς το δημιούργησε:



«Το look ήθελα να παραπέμπει σε μια rock&roll πριγκίπισσα» είπε ο Giannandrea. «Ξεκίνησα απλώνοντας σε νωπά μαλλιά, από τη ρίζα μέχρι την άκρη, ένα προϊόν styling που δίνει όγκο στην τρίχα. Στη συνέχεια στέγνωσα τα μαλλιά με το πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα μεσαίου μεγέθους. Με ένα σίδερο για μπούκλες, γύρισα απαλά μεγάλες τούφες σε όλο το κεφάλι, αφού προηγουμένως είχα ψεκάσει ένα προϊόν styling για προστασία από τη θερμότητα, που ταυτόχρονα βελτιώνει και την υφή των μαλλιών.

Στη συνέχεια χτένισα τα μαλλιά με μια πλατιά βούρτσα και κρέπαρα την κορυφή του κεφαλιού, ώστε να δώσω λίγο ύψος στο χτένισμα. Αφού χώρισα δύο μεγάλα τρμήματα δεξιά και αριστερά του κεφαλιού, τα τράβηξα προς τα πίσω και τα έπιασα σε ένα στριφτό, χαμηλό ponytail, το οποίο γύρισα και στερέωσα στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Το πάνω μέρος των μαλλιών το χτένισα ελαφρά προς τα πίσω για να διατηρήσω τον όγκο και στη συνέχεια το έστριψα, το στερέωσα στην κορυφή του κεφαλιού και με αυτό κάλυψα το ponytail. Στη συνέχεια χτένισα ελαφρά τα μαλλιά προς τα πίσω, και τα έφερα προς τον αριστερό της ώμο για να δώσω ακόμα περισσότερο όγκο στο αποτέλεσμα.

Στο τέλος πήρα στις παλάμες μου μερικές σταγόνες από ένα περιποιητικό έλαιο και πέρασα ελαφρά όλα τα μαλλιά της, από μπροστά, στο πλάι και προς τα πίσω για να δώσω έξτρα λάμψη. Ήταν πολύ σημαντικό το χτένισμα να δείχνει απαλό (εκτός από τα πλαϊνά που ήταν σφιχτά) όπως ταιριάζει σε ένα look πριγκίπισσας».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: