Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Απολαυστικό spa στο σπίτι!


Αν νιώθετε την επιθυμία ή την ανάγκη για μια περιποίηση σε spa αλλά δεν έχετε προλάβει να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απολαύσετε μια spa εμπειρία στο... μπάνιο σας!


Σίγουρα είναι τελείως διαφορετικό να αφήνεσαι στα χέρια των ειδικών ενός spa. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να νιώσετε την ίδια ευεξία και αναζωογόνηση, αν φροντίσετε τον εαυτό σας μόνες σας, κάνοντας ότι και οι ειδικοί του spa:

Δημιουργήστε αρχικά την ατμόσφαιρα που θα σας χαλαρώσει. Βάλτε χαλαρωτική μουσική και ανάψτε αρωματικά κεριά γύρω από τη μπανιέρα σας. Oι ήχοι από τροπικά δάση με τρεχούμενα νερά ή το κελάηδισμα από εξωτικά πουλιά αποτελούν την ιδανική υπόκρουση για απόλυτη ανάταση!
Κλείστε την πόρτα του μπάνιου, για να απομονωθείτε από τους ''έξω''.

Λουστείτε με ένα αναζωογονητικό σαμπουάν και χρησιμοποιήστε για το ντους σας ένα πολύ ενυδατικό κρεμώδες αφρόλουτρο που θα σας ανανεώσει.

Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό μία ενυδατική μάσκα προσώπου.

Απλώστε στα μαλλιά σας μια θρεπτική κρέμα που θα τα αναζωογονήσει και θα επαναφέρει τη λάμψη και τον όγκο τους. Τυλίξτε τα με μία ζεστή πετσέτα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα

Γεμίστε τη μπανιέρα με χλιαρό νερό (το πολύ ζεστό αφυδατώνει το δέρμα ), ρίξτε στο νερό άλατα μπάνιου και βυθιστείτε στον αφρό της γεμάτης μπανιέρας σας για τουλάχιστον 10 λεπτά. Σιγά-σιγά θα αρχίσετε να χαλαρώνετε.

Τυλίξτε ρολό μια πετσέτα, τοποθετήστε τη στην άκρη της μπανιέρας και ακουμπήστε το κεφάλι σας, ώστε να ελαφρύνετε τον αυχένα σας από το βάρος.

Επιλέξτε ένα πήλινγκ σώματος και με κυκλικές απαλές κινήσεις, ξεκινήστε τη διαδικασία απολέπισης σε όλο σας το σώμα

Με τη βοήθεια μιας λούφας ή ενός ειδικού σφουγγαριού, τρίψτε το σώμα σας για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος.

Βγείτε από τη μπανιέρα και σκουπίστε το σώμα σας , ταμπονάροντας απαλά με μια καθαρή πετσέτα Συνεχίστε την απόλαυση, κάνοντας μασάζ με απαλές κινήσεις σε όλο το σώμα με τη βοήθεια μίας πλούσιας ενυδατικής κρέμας ή ενός χαλαρωτικού και ενυδατικού λαδιού.

Φορέστε ένα κιμονό ή ένα μπουρνούζι για να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στο χώρο ενός πραγματικού spa.

Αφαιρέστε με χλιαρό νερό τη μάσκα προσώπου, περάστε λίγη λοσιόν και απλώστε μία πλούσια στρώση ενυδατικής κρέμας στο πρόσωπο και το λαιμό.

Απλώστε μία ειδική κρέμα ματιών στην περιοχή γύρω από αυτά και κάντε απαλές κινήσεις μασάζ με φορά από έξω προς τα μέσα

Τώρα που το δέρμα σας είναι απαλό, κάντε ένα μίνι πεντικιούρ, τρίβοντας τις φτέρνες σας με το κατάλληλο εργαλείο. Λιμάρετε τα νύχια σας και χαρίστε τους μία υπέροχη αίσθηση απαλότητας με λίγες σταγόνες από ένα λάδι ενυδάτωσης.

Με δυο λόγια αν θέλετε να ζήσετε μια τέτοια απολαυστική εμπειρία δεν έχετε παρά να αποφασίσετε το πότε, αφού το πώς, όπως είπαμε παραπάνω, είναι πανεύκολο!

Θα διαπιστώσετε ότι αρκούν λίγες στιγμές αφιερωμένες αποκλειστικά σε μας, για να αλλάξει η διάθεση μας, να ξαναβρούμε τον καλό και όμορφο εαυτό μας , και μαζί με αυτόν και τον ενθουσιασμό μας.

Καλή επιτυχία!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: