Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος sexy ηθοποιός έκανε κοιλιά;

Ποιος sexy ηθοποιός έκανε κοιλιά;

Να που και οι ωραίοι παχαίνουν.
Επειδή οι εσείς οι γυναίκες μας έχετε "κατηγορήσει" ότι καιροφυλακτούμε να βρούμε κάποια φωτογραφία με γυναίκες star, που έχουν βάλει παραπανήσια κιλά, ήρθε ή ώρα να πάρετε την εκδίκησή σας.

Ο Jude Law, ένας από τους πιο γοητευτικούς και πιο καλοντυμένους ηθοποιούς του κινηματογράφου εμφανίστηκε στους δρόμους του Λονδίνου και το πρώτο πράγμα που σχολιάστηκε ήταν τα παραπανίσια κιλά. Η στενή μπλούζα που φορούσε τόνιζε και με το παραπάνω το στομαχάκι που φούσκωσε επικίνδυνα.
Απανωτά τα χτυπήματα για τον 39χρονο ηθοποιό που εκτός από τα έξτρα κιλά, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα μαλλιά του, που όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουν και φαίνονται πιο αδύνατα. Μάλιστα ο ίδιος είπε πρόσφατα στην πρεμιέρα της ταινίας "Anna Karenina" που κυκλοφορεί σύντομα. «Δεν δείχνω το ίδιο όπως στα γυρίσματα, αλλά το κούρεμά μου δεν άρεσε πολύ στα παιδιά μου (για το ρόλο του στην ταινία χρειάστηκε να ξυρίσει το μεγαλύτερο μπροστινό μέρος των μαλλιών του). Για αυτό φορούσα καπέλο τον περισσότερο καιρό τους τελευταίους τρεις μήνες».
Να που και οι ωραίοι έχουν προβλήματα βάρους, όχι σοβαρά βέβαια, αλλά είναι μια παρηγοριά για όσους βάλαμε λίγα παραπάνω κιλά.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: