Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Άλλη μία Αρπαγή, το απαραίτητο phone sex και η εκκωφαντική Marion Cotillard



Μπορεί η στήλη αυτής της εβδομάδας να μην έχει blockbuster συμμετοχή, αλλά είναι γεμάτο τίμιες ταινίες για ένα συνετό βράδυ  στον κινηματογράφο.


Η Αρπαγή 2 (Taken 2)
Ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της πρώτης "Αρπαγής" που διαδραματίστηκε στο Παρίσι, ο βετεράνος πράκτορας Bryan Mills (Liam Neeson) επιστρέφει στη δράση... άθελά του. Ένας Αλβανός γκάνγκστερ προσπαθεί να πάρει εκδίκηση από τον Mills, απαγάγοντας τον ίδιο και την γυναίκα του στην Κωνσταντινούπολη και προσπαθώντας να πάρει εκδίκηση για τα δεινά που πέρασε από τον πράκτορα ο γιος του στο Παρίσι. Συμπαθής Liam Neeson, παλεύει για το μεροκάματο.
Rust & Bone
Ένας άνεργος 25χρονος που μόλις κέρδισε την κηδεμονία του γιου του αφήνει το Βέλγιο για να ζήσει με την αδερφή και τον άντρα της στην γαλλική επαρχία. Εκεί, θα γνωρίσει τη Stephanie (Marion Cotillard) που εκπαιδεύει όρκες και η ομορφιά γίνεται άγρια, πολύ άγρια. Συμβάλλει τα μέγιστα κι η Marion προς αυτή την κατεύθυνση.
For A Good Time, Call...
Πρώην ορκισμένες εχθροί και νυν φίλες, οι διαμετρικά αντίθετες Lauren και Katie πληρώνουν με δυσκολία το νοίκι στο διαμέρισμα των ονείρων τους στη Νέα Υόρκη και ψάχνουν λύσεις για να αυξήσουν το εισόδημα. Όταν η Lauren ανακαλύπτει ότι η Katie παρέχει υπηρεσίες phone sex, θα σοκαριστεί, αλλά σύντομα θα αναζητήσει και την δική της τύχη στο "επάγγελμα".
ParaNorman
O Norman Babcock είναι ο μόνος που μπορεί να δει φαντάσματα στην μικρή πόλη του Blithe Hollow, αλλά σύντομα η κατάρα που αιωρείται πάνω (και έρπεται κάτω) από την πόλη θα είναι ορατή από τους πάντες. Στο 3D "παιδικό" θρίλερ, τη φωνή της χαρίζει μεταξύ άλλων και η Anna Kendrick. Ναι, αυτός είναι ένας έξτρα λόγος να το δεις.
 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: