Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Όλοι θέλουν να δαγκώσουν τη Nina Dobrev



H 23χρονη πρωταγωνίστρια του "Vampire Diaries" είναι η πιο σέξι τηλεοπτική σταρ αυτή τη στιγμή.


Το "Vampire Diaries" στην Αμερική ετοιμάζεται να ξεκινήσει τον 4ο κύκλο του σε λίγες βδομάδες, ενώ ξεκινά να προβάλλεται και στην Ελλάδα από το Star. Όλο και κάπου θα το έχει πάρει το μάτι σου, είναι εκείνη η σειρά που δεν θα ήθελες να δεις επειδή σου μοιάζει πολύ με το "Twilight". Μόνο που δεν έχει καμία σχέση, κι όχι μόνο επειδή είναι συναρπαστικό και γίνεται χαμός και έχει 7 ανατροπές ανά επεισόδιο. Αλλά επειδή σε αντίθεση με τη μορμονική φαντασίωση των απαστράπτοντων ακίνδυνων τεράτων του "Twilight", εδώ η λαγνεία στάζει από κάθε πλάνο.
Όπου όλα ξεκινάνε και επιστρέφουν στην ηρωίδα (τις ηρωίδες, για την ακρίβεια) της νεαρής Dobrev.
Η ιστορία είναι λίγο-πολύ αυτή που θα περίμενες, δραστήρια στο σχολείο με συμμετοχές από θέατρο μέχρι jazz club, μετά μόντελινγκ, μετά διαφημίσεις, μετά τα πρώτα ρολάκια. Κι όπως συμβαίνει πολύ συχνά με τους Καναδούς νεαρούς σταρ, έτσι κι η Dobrev προσγειώθηκε στο Χόλιγουντ ως απόφοιτος του γνωστού φυτωρίου Degrassi (νεανικό Καναδικό δράμα που τρέχει περίπου 127 σεζόν τώρα κι έχει βγάλει πολλούς και διάφορους) κι έπιασε κατευθείαν δουλειά ως Ελένα Γκίλμπερτ στο νεανικό τρομοσεξομεταφυσικό ρομάντζο δράσης και αγωνίας "Vampire Diaries". (Και ναι, αλήθεια είναι όλα αυτά.)
Και φυσικά μαζί ήρθαν και οι φωτογραφήσεις.
Όλε.














Ό Λ Ε λέμε.
Αλλά συνεχίζουμε.
Το "Vampire Diaries" είναι από αυτές τις νεανικές σειρές όπου κάθε μέλος του καστ μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από επίδειξη μόδας όλοι είναι συνεχώς αναστατωμένοι και συνοφρυωμένοι και σέξι, υπάρχει ένα διάχυτο άγχος και ένταση στην ατμόσφαιρα, και υπό συνθήκες όλο αυτό μπορεί να είναι καλό. Όπως εδώ. Η Dobrev γελάει σπάνια στη σειρά, κι όταν το κάνει φωτίζεται όλη η οθόνη, αλλά η αλήθεια είναι πως στα καλύτερά της είναι όταν παίζει τον δεύτερο ρόλο της.
Γιατί ναι, αυτά είναι τα ωραία. Όταν έχεις μια fantasy σειρά με πολύ σέξι πρωταγωνίστρια, γιατί να μην έχεις ένα εύρημα που να σου επιτρέπει να την έχεις δύο φορές στην οθόνη; Εύγε στην ομάδα των σεναριογράφων. (Μεταξύ των οποίων ο δημιουργός της σειράς, Kevin Williamson, δηλαδή ο σεναριογράφος της σειράς ταινιών "Scream" και του "Dawson's Creek", που εδώ είναι λες και γράφει κάτι που ενώνει αυτές τις δύο δημιουργικές πλευρές του.)








Στον άλλο της ρόλο λοιπόν η Dobrev κάνει την κακιά, κι εκεί πραγματικά το γλεντάει. Ξέρεις, δε χρειάζεται να το παίζει καλοσυνάτη και ηθική και αγχωμένη και όλα αυτά τα βαρετά. Είναι μια απενοχοποιημένη κόλαση. Να πέσει το βίντεο:
(Τυπικά προειδοποιούμε, επειδή ακολουθούν μονταρισμένες άπειρες σκηνές κι από τις 3 σεζόν της σειράς, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για spoilers, αλλά με το ρυθμό που συμβαίνουν πράγματα σε αυτή τη σειρά είναι σχεδόν ανούσιο.)
 
Στη σειρά, όπως θα παρατήρησαν οι πιο προσεκτικοί φίλοι μας, παίζουν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι εκτός από την Dobrev. Αυτοί είναι γνωστοί ως 'το υπόλοιπο καστ'. Γενικά όπως είπαμε η σειρά είναι γενικώς απολαυστική, έχει και 2-3 χαρακτήρες που ξεπηδούν και γίνονται απολαυστικοί, και γενικά όλο αυτό το στόρι 'νεαρή κοπέλα που είναι αντικείμενο αρχαίας προφητείας μπαίνει ανάμεσα σε δύο επίδοξους εραστές ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΒΑΜΠΙΡ' δουλεύεται εδώ πολύ καλά.
Όμως τίποτα δε θα γινόταν σωστά αν το αντικείμενο του πόθου στο κέντρο μιας τέτοιας ιστορίας δεν ήταν κάποια τόσο σέξι όσο η Dobrev, ή όπως μου αρέσει να τη φωνάζω όταν βρισκόμαστε, Нина Константинова Добрева. (Η Dobrev γεννήθηκε στη Βουλγαρία και μεγάλωσε στο Οντάριο του Κναδά όπου η οικογένειά της μετακόμισε όταν η ίδια ήταν 2 χρονών.)
Αν λοιπόν χρειάζονται, να 20 λόγοι για τη Nina Dobrev.
1 of 20
Και για τους τίμιους πιστούς που είναι ακόμα εδώ και διαβάζουν, κρατήσαμε και έναν 21ο πρώτο. Ξέρεις πώς 3 από τα αγαπημένα μας πράγματα στον κόσμο είναι ο Conan O'Brien, το "Community" και η Nina Dobrev; Και ένα 4ο είναι η Nina Dobrev χαλαρά ντυμένη; Λοιπόν, ωραία, πρόσεξε τώρα εδώ τι συμβαίνει:
Είναι η Dobrev, καλεσμένη στον "Conan", και βγάζει παπούτσια και (κάποια) ρούχα για να κάνει μια άσκηση γιόγκα (πάνω του). Το όλο απόσπασμα είναι απίστευτο, είναι σέξι, είναι πολύ αστείο, και το μόνο πράγμα που το κάνει καλύτερο είναι όταν -κατά την 7η ή 8η, εικάζω- θέαση, αρχίζεις να προσέχεις πλέον αποκλειστικά τις αντιδράσεις του Joel McHale, πρωταγωνιστή του "Community" o οποίος κάθεται στον καναπέ ακριβώς πίσω από την Dobrev την ώρα που αυτή εκτελεί την άσκηση, σε αυτό που αποτελεί πιθανώς την καλύτερη courtside seat από τότε που είχες τον Σισέ να βλέπει τα μπασκετικά Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ από τη γραμμή του άουτ.
 
Σίγουρα όχι όσο ο Conan (ή ο McHale), αλλά πάντως είμαστε ευγνώμονες για τη Nina Dobrev.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: