Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τα εκνευριστικά γυναικεία…must!


NewsBay.gr 215 Τα εκνευριστικά γυναικεία...must!

Η μοναξιά που υπάρχει εκεί έξω είναι απίστευτη γι αυτό και σε κάθε φιλικό πηγαδάκι την μόνη κοινή κουβέντα που θα ακούσεις είναι …”τί κάνω λάθος;”.


Ε, δεν αντέχω άλλο κοπελιά θα σου τα πω μια και καλή και βάλτα καλά στο μυαλό σου:
1) Σταμάτα να λες στις φίλες σου όλα τα προσωπικά του συντρόφου σου…πως τρώει, πως κατουράει, τι είπε -τι δεν είπε….έλεος πια ο άνθρωπος θέλει να αναπνεύσει κιόλας χωρίς να το ξέρουν οι φίλες σου.
2) Σταμάτα πια να τον παίρνεις τηλέφωνο για να του πεις ότι πιο άσχετο σου κατέβηκε εκείνη την ώρα στο μυαλό. Καταντάει αηδία και αλήθεια έχεις σκεφτεί ότι γίνεσαι πολύ βαρετή;
3) Σε συμπλήρωμα του 2, ικετεύω όλες τις γυναίκες να μην ξεκινάνε την κουβέντα με την φράση “που είσαι;”. Πρώτον είναι αγενέστατη ερώτηση και δεύτερον να μη σε νοιάζει πια…περίεργη.
4) Σταμάτα να του εξιστορείς τί όνειρο είδες με το καλημέρα σας. Άσε τον άνθρωπο να πιει μια γουλιά καφέ πριν τη λογοδιάρροια.
Και επειδή πολλά σου τα πα, πάρε και ένα τελευταίο (καλά είναι 5 για αρχή) όταν λέμε 9 η ώρα να βρεθούμε ξεκίνα να ετοιμάζεσαι 3 μέρες νωρίτερα για να μην αργείς. Δεν είναι ραδιοταξί ο άνθρωπος – που και τέτοιο να ναι πάλι κάποια στιγμή θα φύγει-.
Άντε να σουλουπωνόμαστε σιγά σιγά…


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: