Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Miracle Platinum: Η επιτυχημένη σειρά lingerie της Luna σε ένα νέο, φλογερό χρώμα

Miracle Platinum: Η επιτυχημένη σειρά lingerie της Luna σε ένα νέο, φλογερό χρώμα

Οι κρύες νύχτες του χειμώνα μόλις απέκτησαν περισσότερο ενδιαφέρον

Η εκθαμβωτική εμφάνιση αλλά και η μοναδική άνεση που χαρίζουν τα είδη της σειράς Miracle Platinum της Luna είναι τα στοιχεία που αναζητούν οι γυναίκες από τις lingerie επιλογές τους.
Το φίνο, λεπτό σατέν ύφασμα που έχει την υφή του μεταξιού και η δαντέλα των σουτιέν και σλιπ της σειράς προσφέρουν φινέτσα, ενώ η πλάτη σε όλα τα σουτιέν δεν έχει ραφές και οι κόπιτσες είναι καλυμμένες από μαλακό σατέν για άνετη και "αόρατη" εφαρμογή κάτω από τα ρούχα. Σε κάθε σουτιέν, μάλιστα, υπάρχει ένα λαμπερό στρας αξεσουάρ, στον ρόλο διακοσμητικής λεπτομέρειας το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί και να φορεθεί και από μόνο του, ακόμα και σαν κολιέ.

Για να μπορείτε να φοράτε μαζί τους οποιοδήποτε ρούχο, οι «έξυπνες» τιράντες πολλαπλών θέσεων των σουτιέν της Miracle Platinum αφαιρούνται ή προσαρμόζονται σε πολλές και διαφορετικές θέσεις ενώ, εκτός από στήριξη, οι τρεις τύποι σουτιέν μεγαλώνουν το στήθος κατά 1 ½ μέγεθος, ενώ σε δύο τύπους σουτιέν και στο top τα κουπάκια είναι ultra μαλακά. Μάλιστα, αυτή τη σεζόν τα είδη της σειράς Miracle Platinum κυκλοφορούν και σε εκτυφλωτικό κόκκινο, το οποίο θα κάνει ακόμα πιο φλογερές τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: